Ανατριχιαστικά είναι τα ευρήματα της νεκροψίας στη σορό του 6,5 μηνών βρέφους που δολοφονήθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας, το μεσημέρι της Τρίτης 9 Ιανουαρίου, στη Βέροια, στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Σύμφωνα με τα ευρήματα τα οποία προέκυψαν από τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, το βρέφος υπέστη κάταγμα κρανίου και πολλαπλές κακώσεις προσώπου και στοματικής κοιλότητας.

Πληροφορίες του thesstoday.gr αναφέρουν πως η 37χρονη μητέρα εκτός από τα χέρια, χρησιμοποίησε ακόμη και το μπιμπερό του μωρού για να το χτυπήσει στο πρόσωπο.

Βέροια: Πώς συνέβη η τραγωδία

Το μεσημέρι της Τρίτης 9 Ιανουαρίου, ο παππούς και η γιαγιά του έξι μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στη Βέροια, κρατώντας στην αγκαλιά τους το αγοράκι, έφθασαν στο νοσοκομείο της πόλης, αφού πρώτα είχαν καλέσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, το μετέφεραν τελικά οι ίδιοι νεκρό στο νοσοκομείο.

Το βρέφος, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, έφερε πολλαπλά τραύματα. Καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες από αναισθησιολόγους, παιδιάτρους και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την ανάνηψη του μωρού, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Σημειώνεται ότι η 37χρονη μητέρα του μωρού έχει προσαχθεί στην Aστυνομία, όπου και κρατείται. Μάλιστα, η φερόμενη ως βρεφοκτόνος έχει άλλα δύο παιδιά, τα οποία φαίνεται πως ήταν μάρτυρες της απίστευτης τραγωδίας. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο παππούς και η γιαγιά όρμηξαν πάνω της πανικόβλητοι, φωνάζοντας «τι έκανες;», με τη μητέρα να απαντά «δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ».

Η 37χρονη φέρεται να είχε νοσηλευτεί με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα στο παρελθόν, ενώ δεν είχε επαφές με τον πατέρα του έξι μηνών βρέφους. Σύμφωνα με τους γιατρούς που είδαν το μωρό, υπήρχαν πάνω του αίματα, αλλά δεν ανήκαν στο ίδιο.

Η μητέρα φέρεται να χτύπησε το βρέφος μπροστά στα μάτια των άλλων δύο ανήλικων παιδιών της. Τα δύο παιδιά έφυγαν από το διαμέρισμα και πήγαν στο σπίτι της αδερφής της 37χρονης, καλώντας σε βοήθεια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σπίτι οι παππούδες του μωρού. Το βρέφος απομακρύνθηκε από τα χέρια της 37χρονης με τη βοήθεια ενός γείτονα.

Διαβάστε ακόμη: