Μια μεγάλη έκπληξη δέχτηκε ο Βασίλης Σπανούλης έξω από το σπίτι του χθες νωρίς το βράδυ ενώ αυτός ήταν μέσα με την οικογένειά του.

Πριν λίγους μήνες, μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τα παρκέ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, του έχει ιδιαίτερη αγάπη και θα τον λατρεύει για πάντα καθώς τον θεωρεί ως «μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στην ιστορία της ερυθρόλευκης ομάδας».

Οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων», λοιπόν, αποφάσισαν να του κάνουν μία ευχάριστη έκπληξη. Σχεδόν 250 άτομα αποχώρησαν από την αναμέτρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Απόλλωνα στο 80ο λεπτό του αγώνα στο «Καραϊσκάκης» και τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του όπου και στήθηκε ένα τρελό πάρτι.

Βασίλης Σπανούλης: Αποθεώθηκε έξω από το σπίτι του (vid)

Βασίλης Σπανούλης: Έκπληξη έξω από το σπίτι του από οπαδούς του Ολυμπιακού

Οι στιγμές αποθέωσης συγκίνησαν τον Βασίλη Σπανούλη ενώ αυτή η «επίσκεψη» ήταν σίγουρα μια έκπληξη την οποία δεν περίμενε!

Ο κόσμος φυσικά θα έχει την ευκαιρία να τον αποθεώσει και να τον ευχαριστήσει πολλές φορές και στο μέλλον δεδομένου ότι η ομάδα του Ολυμπιακού θα κάνει μία ειδική και μεγάλη γιορτή προς τιμή του.

«Να είστε δίπλα στην ομάδα»

Ο εμβληματικός αρχηγός, ο οποίος δεν είχε λόγια να εκφράσει την ευγνομωσύνη του στους οπαδούς που μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι του να τον αποθεώσουν, ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού ενώ τόνισε κι αυτός την ιδιαίτερη αγάπη που έχει προς αυτούς.

Βασίλης Σπανούλης: Αποθεώθηκε έξω από το σπίτι του (vid)

Μάλιστα, προτού αποχωρήσουν οι οπαδοί τους ευχαρίστησε και τους είπε, «πάντα είχα στο μυαλό το πως θα σας κάνω περήφανους. Να είστε δίπλα στην ομάδα όπως πάντα. Σας αγαπάω πάρα πολύ».

Το μήνυμα του Βασίλη Σπανούλη στους οπαδούς του Ολυμπιακού, που πήγαν στο σπίτι του για να τον αποθεώσουν:

https://www.youtube.com/watch?v=UXBfrXo6it4&ab_channel=%CE%92%CE%94%CE%95%CE%9B%CE%A5%CE%93%CE%9C%CE%91