Πρώτη φορά μπαμπάς έγινε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης στα 63 του χρόνια. Όπως είναι αναμενόμενο ο ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας από χθες Πέμπτη 29 Ιουλίου που ήρθε στον κόσμο η κόρη του.

Ο πρωταγωνιστής του «Καφέ της Χαράς» έχει παντρευτεί την 20 χρόνια νεότερη Δέσποινα Μαραγκουδάκη η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, που έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not» για την πρωτόγνωρη αυτήν εμπειρία, την «εμπειρία της πατρότητας».

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης έγινε πρώτη φορά μπαμπάς

«Για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή γιατί στους ρόλους, εδώ και 30 χρόνια έκανα τον μπαμπά, οπότε είμαι… εξοικειωμένος από τη λέξη πατέρας. Ελπίζω τώρα, στην πραγματικότητα, τα πράγματα να πάνε εξίσου καλά γιατί στους ρόλους τα πήγα εξαιρετικά καλά σε αυτό το θέμα», είπε αρχικά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Γεννήθηκε χθες τα ξημερώματα, είναι πολύ καλά στην υγεία του όπως και η μητέρα του. Καλά είμαστε, ευτυχισμένοι είμαστε, χαρούμενοι είμαστε. Δεν έχω άγχος, αλλά μια μικρή αμηχανία, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είμαι όμως προετοιμασμένος γι’ αυτό το ρόλο. Γεννήθηκε 2.940!», είπε συγκινημένος ο ηθοποιός.

Η φωτογραφία για το «καλοσώρισμα»

Την ευχάριστη είδηση της γέννας είχε κάνει γνωστή ο ίδιος ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του, την οποία καλωσόρισε στη ζωή γράφοντας «Καλώς την».

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης που πλέον απολαμβάνει τον ρόλο του ως μπαμπάς και στην πραγματική ζωή είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες για τον ερχομό της κόρης του:

«Μέσα στην καραντίνα και στην κατήφεια που ζούμε σίγουρα ένα τέτοιο δώρο είναι η χαρά της ζωής! Αισθάνεσαι ότι κάτι όμορφο θα γεννηθεί, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι υπέροχο, με αισιοδοξία, και νομίζω ότι ήρθε στην κατάλληλη περίοδο που δεν είμαστε στριμωγμένοι από τις δουλειές μας ούτε η σύζυγός μου ούτε εγώ. Πριν την πανδημία είχαμε μπει σε μια καθημερινότητα τόσο έντονη που ήταν σαν να κυνηγούσαμε την ουρά μας. Τώρα όμως έχουμε τη δυνατότητα να δούμε μόνο ευθεία. Ελπίζω σύντομα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και τα παιδιά που θα έρθουν στον κόσμο να δουν μια κανονικότητα και όχι μια μασκοφορία. Περιμένουμε το μωρό μας να έρθει στον κόσμο στις αρχές Αυγούστου.

Είναι κορίτσι. Για να είμαι ειλικρινής το ήθελα κορίτσι. Η γυναίκα μου ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι και παρατηρούσα πόσο επικοινωνιακά και χαριτωμένα είναι τα κορίτσια στις θεατρικές ομάδες. Είχα παρατηρήσει τη σχέση που έχουν με τους πατεράδες τους. Είχα ζηλέψει, αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο. Και μια κρυφή επιθυμία μου ήταν να είναι κορίτσι. Στην οικογένειά μας είχαμε πάντα περισσότερα αγόρια. Ανυπομονούμε να έρθει με υγεία και φωτεινότητα στον κόσμο και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες».