Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης που σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς καθώς η σύζυγος του Δέσποινα Μαραγκουδάκη θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι τους. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2009 ενώ με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το 2017.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που υποδύθηκε τον ρόλο του φούρναρη στην τηλεοπτική σειρά «Καφέ της Χαράς» μίλησε για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βιώνει στο πλευρό της κατά 20 χρόνια νεότερης συζύγου του.

«Μέσα στην καραντίνα και την κατήφεια που ζούμε σίγουρα ένα τέτοιο δώρο είναι η χαρά της ζωής. Αισθάνεσαι ότι κάτι όμορφο θα γεννηθεί, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι υπέροχο, με αισιοδοξία, και νομίζω ότι ήρθε στην κατάλληλη περίοδο που δεν είμαστε στρυμωγμένοι από τις δουλειές μας ούτε η σύζυγός μου ούτε εγώ. Πριν την πανδημία είχαμε μπει σε μια καθημερινότητα τόσο έντονη που ήταν σαν να κυνηγούσαμε την ουρά μας. Τώρα όμως έχουμε τη δυνατότητα να δούμε μόνο ευθεία. Ελπίζω σύντομα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και τα παιδιά που θα έρθουν στον κόσμο να δουν μια κανονικότητα και όχι μια μασκοφορία. Περιμένουμε το μωρό μας να έρθει στον κόσμο στις αρχές Αυγούστου», δήλωσε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Ο γνωστός ηθοποιός με μεγάλο ενθουσιασμό αποκαλύπτει το φύλο του μωρού λέγοντας:

«Είναι κορίτσι. Για να είμαι ειλικρινής το ήθελα κορίτσι. Η γυναίκα μου ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι και παρατηρούσα πόσο επικοινωνιακά και χαριτωμένα είναι τα κορίτσια στις θεατρικές ομάδες. Είχα παρατηρήσει τη σχέση που έχουν με τους πατεράδες τους. Είχα ζηλέψει, αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο. Και μια κρυφή επιθυμία μου ήταν να είναι κορίτσι. Στην οικογένειά μας είχαμε πάντα περισσότερα αγόρια. Ανυπομονούμε να έρθει με υγεία και φωτεινότητα στον κόσμο και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.