Σαν βόμβα έσκασε το πρωί της Πέμπτης η ανακοίνωση του ζευγαριού πως η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης χωρίζουν μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», αναφέρεται στη λιτή και μεστή ανακοίνωσή τους.

Και φυσικά οι χρήστες του διαδικτύου και συγκεκριμένα, του Twitter δεν γινόταν να μην σχολιάσουν το διαζύγιο – βόμβα.

https://twitter.com/Sot_Charal/status/1415579423810727942

https://twitter.com/Donchlapatsas13/status/1415595621378056196

Η τελευταία της ανάρτηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γιόρταζαν τον Απρίλιο του 2020, 21 χρόνια μαζί. Περίπου έναν χρόνο μετά όμως, και συγκεκριμένα, σήμερα 15 Ιουλίου 2021, ανακοινώθηκε η είδηση του διαζυγίου τους.

Μπορεί η τραγουδίστρια να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές από τις στιγμές της προσωπικής και της επαγγελματικής της ζωής, όμως οι φορές που έχει δημοσιεύει στιγμιότυπα με τον ποδοσφαιριστή είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

«21 χρόνια!» έγραφε στη λεζάντα μίας κοντινής φωτογραφίας του Ντέμη Νικολαΐδη που είχε ανεβάσει τον Απρίλιο του 2020 στο προφίλ της στο Instagram.

Θυμίζουμε πως στις αρχές του 2000 γνώρισε τον ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη, με τον οποίο παντρεύτηκε στις 17 Ιουνίου του 2003. Τον Φεβρουάριο του 2004 απέκτησε την πρώτη κόρη της μαζί του, τη Μελίνα, ενώ τρία χρόνια αργότερα τον Αύγουστο του 2007 απέκτησαν ακόμη ένα παιδί τον Γιώργο.

«Τον Ντέμη τον γνώρισα το 1999. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει: Μήπως να βρεθούμε; Και του λέω: Νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι. Δεν θα το ξεχάσει ποτέ αυτό. Μα κάτι ήξερα» είχε πει η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη της.