Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση για το διαζύγιο Βανδή – Νικολαϊδη, ενός από τα πάλαι ποτέ, πιο αγαπημένου ζευγαριού της sowbiz. H Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοποίησαν πως χωρίζουν. Την ανακοίνωση απέστειλε στα media ο manager της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος Αρσενάκος.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι’ αυτό ζητούν σεβασμό της απόφασής τους.

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο Βανδή – Ντέμη

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαζύγιο βόμβα: Χωρίζουν Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο διάσημες και πετυχημένες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Στις αρχές του 2000 γνώρισε τον ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη, με τον οποίο παντρεύτηκε στις 17 Ιουνίου του 2003. Τον Φεβρουάριο του 2004 απέκτησε την πρώτη κόρη της μαζί του, τη Μελίνα, ενώ τρία χρόνια αργότερα τον Αύγουστο του 2007 απέκτησαν ακόμη ένα παιδί τον Γιώργο.

Διαζύγιο βόμβα: Χωρίζουν Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης

Πολλοί φαν της τραγουδίστριας είχαν παρατηρήσει εδώ και καιρό ότι παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ δραστήρια στα social media, δεν μοιραζόταν τίποτε σχετικό με τον σύζυγό της, ενώ εκείνος έμοιαζε να απουσιάζει εντελώς από τις εξορμήσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση τους  περνούσε κρίση αρκετό καιρό πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο Βανδή – Ντέμη.

Η γνωριμία και το πρώτο ραντεβού

«Τον Ντέμη τον γνώρισα το 1999. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει “μήπως να βρεθούμε;” Και του λέω “νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι”. Δε θα το ξεχάσει ποτέ αυτό. Μα κάτι ήξερα» είχε πει η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη της.

Διαζύγιο βόμβα: Χωρίζουν Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης

Ο γάμος

Το 2003, ο γάμος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη ήταν το γεγονός της χρονιάς κι ένας από τους πρώτους celebrity γάμους σε πολύ στενό κύκλο.

“Ο Ντέμης δεν είχε δαχτυλίδι στη δική του πρόταση γάμου. Δεν έγινε με αυτά που βλέπετε στις ταινίες τις αμερικάνικες ούτε στις ελληνικές, έγινε πολύ απλά, πολύ ήσυχα, πολύ ξαφνικά” είχε αποκαλύψει η Δέσποινα Βανδή σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες μετά από το τέλος συναυλίας της με την Έλενα Παπαρίζου τον Ιούνιο του 2017.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 17 Ιουνίου του 2003 μετά από 4 χρόνια σχέσης.

Αν και οι παπαράτσι επιχείρησαν να βγάλουν έστω κι ένα κλικ τη Δέσποινα Βανδή ντυμένη νύφη δεν τα είχαν καταφέρει και το ζευγάρι εδώ και 18 χρόνια είχε κρατήσει τις φωτογραφίες του γάμου τους μόνο για την οικογένεια.

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη στο Discovery Channel

To Discovery Channel παρουσίασε μια σειρά ντοκιμαντέρ αφιερωμένη σε κάποιους από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ευρώπης. Ανάμεσα σε αυτούς και η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και το διάσημο ζευγάρι άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι του στις τηλεοπτικές κάμερες. Στη συγκεκριμένη εκπομπή μάλιστα ακούστηκε να παρομοιάζουν την Ελληνίδα τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή σύζυγό της με το ζεύγος David και Βικτόρια Beckham.

Ο έρωτας που δεν κρυβόταν και ο ερχομός των παιδιών

Ποιος δεν θυμάται την περίφημη συναυλίας της Βανδή το 2003 στο Λυκαβηττό,  αλλά και το γεμάτο έρωτα και ευτυχία βλέμμα της όταν αφιέρωνε στον “άντρα της ζωής της”, όπως είχε πει χαρακτηριστικά, τα τραγούδια της.

“Ό, τι ονειρευόμουν στη ζωή μου, το ‘χω βρει σ’ εσένανε ψυχή μου κι έχω τα πάντα πια”, έλεγε η Δέσποινα στον Ντέμη Νικολαΐδη και έπιανε την κοιλίτσα της, στην οποία βρισκόταν τότε το πρώτο τους παιδάκι.

Η κόρη τους Μελίνα ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2004,  ενώ τρία χρόνια μετά τον Αύγουστο του 2007 καλωσόρισαν και τον γιο τους Γιώργο.