Σε δημόσια καταγγελία για τον Κωνσταντίνο Καλαφατάκη, τον νέο γραμματέα που εξέλεξε το Κίνημα Δημοκρατίας, το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη, προχώρησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, σύμφωνα με τον οποίο ο κ. Καλαφατάκης είχε διαγραφεί από το κόμμα «Βολτ» για «σεξιστικά και ομοφοβικά σχόλια» σε βάρος του προέδρου του.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο κ. Καλαφατάκης είχε διαγραφεί από τη θέση του Γραμματέα του «Βολτ», γιατί «δημοσιοποίησε ο ίδιος σε audio για να το ακούει όλη η Ευρώπη, σεξιστικά και ομοφοβικά σχόλια σε βάρος του Προέδρου του κόμματός μας. Ο ίδιος και η γυναίκα του ακούγονται».

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος υποστηρίζει, επίσης, ότι είχε πληροφορήσει «έγκαιρα» τον Στέφανο Κασσελάκη συμπληρώνοντας με δηκτικό τρόπο «καλά θα πάει αυτό. Ήταν να μη συνηθίει τον Πολλλλλάκη…(που γράφει κι ο Μ. Χατζιδάκις)».

Όλη η ανάρτηση που δημοσίευσε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος:

«Θερμά Συγχαρητήρια στον Στέφανο Κασσελάκη και στο Κίνημα Δημοκρατίας, που επέλεξαν για Γραμματέα του κόμματος τους, τον γιατρό Κωνσταντίνο Καλαφατάκη.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Καλαφατάκης, διαγράφηκε με δημοκρατικές διαδικασίες από Γραμματέας του Βολτ Ελλάδας, γιατί δημοσιοποίησε ο ίδιος σε audio για να το ακούει όλη η Ευρώπη, σεξιστικά και ομοφοβικά σχόλια σε βάρος του Προέδρου του κόμματος μας.

Ο ίδιος και η γυναίκα του ακούγονται. Πληροφορήσαμε τον ΣΚ σχετικά και εγκαίρως. Καλά θα πάει κι αυτό. Ήταν να μην συνηθίσει τον Πολλλλλάκη…(που γράφει κι ο Μ. Χατζιδάκις)».

Διαβάστε ακόμη: