Διορίστηκαν  από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής οι εκπρόσωποι από την Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Υπουργείου Δικαιοσύνης που θα συμμετέχουν στην Α Μονάδα «Διερεύνησης Χρηματοοικονομικών Πληροφοριών», μετά από σχετική πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα.

Σημειώνεται ότι όπως έχει αποκαλύψει το radar, εδώ και αρκετές ημέρες η Ολομέλεια της Αρχής για το ξέπλυμα δεν μπορούσε να συνεδρίαση με ευθύνη του του Υπ. Δικαιοσύνης μιας και καθυστερούσε η πρόταση του για διορισμό νέων μελών προς την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Πέλεκυς για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του radar ,έρχονται υποθέσεις φωτιά στην Ολομέλεια της Αρχής που αφορούν εφοπλιστές, επιχειρηματίες αλλά και γνωστά πολιτικά πρόσωπα που έχουν δει το φως της επικαιρότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα και αποτελούν αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Οι περισσότερες από αυτές αφορούν ξέπλυμα μαύρου χρήματος αφού από τις φορολογικές δηλώσεις δεν μπορούν να δικαιολογηθούν τα χρήματα και τα ακίνητα που εμφανίζουν ενώ άλλες αφορούν μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής.

Υπόθεση Καϊλή!

Μία από τις υποθέσεις που αναμένεται να εισαχθούν στην ολομέλεια για περαιτέρω διεύρυνση είναι και αυτή της Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Εύα Καϊλή μια και ήδη τα οικονομικά της ευρωβουλευτού αποτελούν αντικείμενο έρευνας από την Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ελέγχοντας καταθέσεις, εταιρείες και ακίνητα που είναι τόσο στο δικό της όνομα όσο και στο όνομα συγγενικών προσώπων της.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης με επείγον έγγραφο που έχει αποστείλει στην ομόλογη Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος στον Παναμά, ζητεί να ενημερωθεί εάν έχουν μεταφερθεί εμβάσματα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από το Κατάρ σε λογαριασμούς, που ενδεχομένως να έχουν ανοιχθεί στο όνομα του ζεύγους Εύας Καϊλή – Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Μετωπική σύγκρουση μεταξύ των βαρόνων των media εξαιτίας φωτογραφικής τροπολογίας για τα ΜΜΕ που «πέρασε» στη Βουλή

Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα στους βαρόνους της τηλεόρασης αναμένεται να προκαλέσει η τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή σύμφωνα με την οποία αίρονται οι περιορισμοί στη συμμετοχή των συνδρομητικών καναλιών σε επίγεια τηλεοπτικά δίκτυα.

Η συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση ανοίγει τον δρόμο για συμμετοχή της NOVA στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Η τροπολογία προβλέπει ότι η συμμετοχή της συνδρομητικής εταιρείας σε επίγειο τηλεοπτικό κανάλι επιτρέπεται όταν δεν παραβιάζονται οι κανόνες του ελεύθερου ανταγωνισμού.

Δεν γίνεται κατάχρηση της δεσποζούσης θέσης που έχει αποκτήσει στην αγορά των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών υπηρεσιών.

Δεν θίγεται η αντικειμενική και πλουραλιστική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Οι μέτοχοι της εταιρείας μπορούν σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που τίθενται να κατέχουν άδεια λειτουργίας ραδιοφωνικού ή τηλεοπτικού σταθμού ελεύθερης λήψης ή να μετέχουν σε εταιρεία που κατέχει τέτοια άδεια.

Την αντίθεσή του με τη συγκεκριμένη τροπολογία είχε εκφράσει ο επικεφαλής του ομίλου ANT1 Θοδωρής Κυριακού σε πρόσφατη συνομιλία που είχε με κορυφαίους κυβερνητικούς παράγοντες στη διάρκεια επίσκεψής του στο Μαξίμου.

Δεν γνωρίζω αν στο διάστημα που μεσολάβησε πείστηκε από τις εξηγήσεις της κυβέρνησης.

Το σίγουρο είναι ότι και άλλοι καναλάρχες αντιδρούσαν στην αλλαγή του νομικού πλαισίου που απαγόρευσε σε συνδρομητικές πλατφόρμες να είναι μέτοχοι και σε επίγειους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την τροπολογία

Άμεσος κίνδυνος: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει τη διανομή μερίσματος των τραπεζών – Τα σχέδια για άγρια φορολογία των «υπερκερδών» και οι επιπτώσεις – Να πάρουν όλοι τώρα άμεσα θέση για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα!

Οι πολλαπλές συναντήσεις του Αντρέα Ενρία με το σύνολο των παραγόντων του τραπεζικού συστήματος , θα ξεκαθαρίσουν πολλά.

Ένα από τα βασικά σημεία ενδιαφέροντος και εκείνο ίσως που συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις να απασχολήσει την επενδυτική κοινότητα, είναι η διανομή μερίσματος από τις τράπεζες μέσα στο 2023 για τη χρήση του 2022.

Προς το παρόν η πληροφόρηση είναι ανεπαρκής , πάντως διαφαίνεται η προοπτική κάτω από ορισμένους όρους οι οποίοι θα πρέπει να διασαφηνιστούν άμεσα , μία ή δύο κατά αρχάς τράπεζες ( Eurobank και Εθνική ) να έχουν τη δυνατότητα και να προχωρήσουν μετά από πολλά χρόνια , αν δεν κάνουμε λάθος μια δεκαετία , στη διανομή μερίσματος .

Υπό τις παρούσες συνθήκες αυτό μπορεί να αλλάξει άρδην το κλίμα στην αγορά , τονώνοντας το επενδυτικό κλίμα και προσελκύοντας μαζί με το ενδεχόμενο της αναβάθμισης της επενδυτικής βαθμίδας , σημαντικά κεφάλαια στο ελληνικό χρηματιστήριο.

Εντούτοις υπάρχει ένας αστάθμητος παράγων και αυτός δεν είναι άλλος από τον πολιτικό κίνδυνο .

Αυτός αναδεικνύεται από μόνος του , δεν το λέμε δηλαδή εμείς , ούτε η Νέα Δημοκρατία.

Αντιγράφουμε απλώς τμήμα χθεσινής ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, που αποκαλύπτουν τα σχέδια του κόμματος σε περίπτωση που εξασφαλίσει την πλειοψηφία στη Βουλή .

Σύμφωνα με αυτά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα προωθήσει: «Δίκαιη αναδιανομή με τέλος στην αισχροκέρδεια, με επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ, πλαφόν στην τιμή του ρεύματος, μείωση ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, μείωση του ΕΦΚ, έκτακτη φορολόγηση υπερκερδών δισεκατομμυρίων σε τράπεζες, παρόχους ενέργειας και διυλιστήρια και πραγματικούς ελέγχους στην αγορά για αισχροκέρδεια και καρτέλ».

Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ , κερδίζοντας τις εκλογές έχει ως προτεραιότητα να «ψαλιδίσει» με άμεση φορολογία τα κέρδη των τραπεζών που κατά τα δημοσιεύματα θα υπερβούν φέτος τα 3 δις ευρώ .

Αυτά πιθανόν να μην τα έχει υπόψη του ο επικεφαλής του SSM , αλλά σίγουρα το γνωρίζουν τόσο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος , όσο και οι διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών με τις οποίες θα συναντηθεί σήμερα ο κ. Ενρία.

Προκύπτει έτσι αβίαστα το ερώτημα: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρήσει σε έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών , όπως λέει , των τραπεζών , θα υπάρξουν περιθώρια για τη διανομή, μερίσματος;

Οι τρεις «σκληροί» του ΣΥΡΙΖΑ στην Εκκλησία! Μητροπολίτης Συμεών της Φθιώτιδας, Κωστής Δήμτσας πρώην διοικητής Αγίου Όρους και η κυρία Καραγιάννη της «Αποστολής»!

Επειδή εσχάτως έχουμε ενασχοληθεί σε μεγάλο βαθμό με τα όσα διαδραματίζονται στην Εκκλησία της Ελλάδος και αναδείξαμε ύποπτες μεθοδεύσεις και μη σύννομες διαγωνιστικές διαδικασίες, ιδίως τα όσα συνέβησαν στον πλειοδοτικό διαγωνισμό για το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, σήμερα θα σας αποκαλύψουμε ποιοι είναι οι 3 πιο σκληροί του ΣΥΡΙΖΑ στην Εκκλησία, που βαδίζοντας προς τις εκλογές θα παίξουν πολύ δυνατά με όλες τις δυνάμεις τους το χαρτί του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης!

Ο πιο Συριζαίος Δεσπότης είναι ο Συμεών της Φθιώτιδας!

Ο αδερφός του είναι νομικός σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη, ενώ ο ίδιος θεωρείται και είναι από τα πρωτοπαλίκαρα του ρωσικού εκκλησιαστικού μπλοκ στην Ελλάδα μαζί με τον Κέρκυρας, τον Πατρών και τον Μητροπολίτη Βέροιας!

Ο Συμεών, που πολύ συχνά φωτογραφίζεται με προσωπικότητες του τραγουδιού (πχ Αντώνης Ρέμος) και άλλους νταραβεριτζήδες της Αιολικής Ενέργειας από την ευρύτερη περιοχή, φέρεται ως ο Πατριάρχης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Εκκλησία και ο οποίος προετοιμάζεται για την προεκλογική μάχη των μαχών!

Ο δεύτερος πιο σκληρός Συριζαίος στην Εκκλησία είναι ο Κωστής Δήμτσας!

Πρώην Διοικητής του Αγίου Όρους επί εποχής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο αυτοαποκαλούμενος «Καραμανλικός» Δήμτσας (ξέρετε, ένας ακόμη εκ των Καραμανλικών που συμμετείχαν στην παρά φύση συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα του Καμμένου) αντικαταστάθηκε επί κυβέρνησης Μητσοτάκη από τον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο και μετακινήθηκε ως Γενικός Διευθυντής στην «Αποστολή», την ΜΚΟ της Αρχιεπισκοπικής!

Στην «Αποστολή» φέρεται να δραστηριοποιείται και το τρίτο μέλος των πρωτοπαλίκαρων του ΣΥΡΙΖΑ στην Εκκλησία, η κυρία Καραγιάννη, ο σύζυγος της οποίας είναι τοπικός παράγων της Θεσσαλονίκης!

Ο Κ. Καραμανλής ή Βούδας της Ραφήνας, φέρεται αποφασισμένος να μην «κατέβει» στη Θεσσαλονίκη

Μολονότι οι πιέσεις τις οποίες δέχεται άνωθεν (από κόμμα και Μαξίμου ) για να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ μεγάλες, εντούτοις ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ κύριος Κώστας Καραμανλής, δεν δείχνει διατεθειμένος να συμμετάσχει ενεργά στον επικείμενο προεκλογικό σχεδιασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη και αυτός είναι ο λόγος που κατά τις πληροφορίες δεν θα κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής κατά την τρέχουσα εκλογική αναμέτρηση!

Την ίδια ώρα οι φήμες φουντώνουν ότι στο μυαλό του πρώην πρωθυπουργού ή «Βούδα της Ραφήνας» όπως πολύ χαρακτηριστικά τον αποκαλούν στο εσωτερικό της ΝΔ, βρίσκεται ο Προεδρικός θώκος του ανώτατου πολιτειακού αξιώματος!

Σε απλά λόγια ο Κ. Καραμανλής φέρεται να φλερτάρει με την ιδέα μετά την πρωθυπουργία να κατακτήσει και την Προεδρία της Δημοκρατίας γεγονός που μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν η ΝΔ τον επιλέξει ως τον βασικό της υποψήφιο!

Και για την ιστορία, ο Κ. Καραμανλής την ώρα τούτη εμφανίζεται ως «κοινής αποδοχής»,

ως προσωπικότητα που έχει πέρασμα εκτός από την ΝΔ και σε άλλα ισχυρά κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ για παράδειγμα!

Δικαστική έρευνα για τα έργα και τις ημέρες του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη!

Η εισαγγελική πλέον έρευνα που έχει ξεκινήσει δια της εισαγγελίας διαφθοράς και οικονομικού εγκλήματος επιτάσσει το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και την αλήθεια για το θέμα του Ανδρέα Κονδύλη.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα των ανεξάρτητων ενημερωτικών SITE σχετικά με την υπόθεση που συζητάει όλη η τοπική αυτοδιοίκηση και αφορά την αγορά πινάκων αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, με απευθείας ανάθεση που οδήγησε στην δικαιοσύνη με μηνυτήρια αναφορά γνωστός δημοσιογράφος, κατόπιν ρεπορτάζ, και για την οποία διερευνώνται σωρεία ενδεχόμενων κακουργημάτων.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, δηλαδή τόσο πριν όσο και μετά την επανεκλογή του το 2019, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ξόδεψε έναν άκρως σεβαστό ποσό χρημάτων από το ταμείο του Δήμου για αγορά έργων τέχνης, και ιδιαίτερα ζωγραφικών πινάκων.

Εκφρασμένη προθεσή του Ανδρέα Κονδύλη είναι να δημιουργήσει στα όρια του Δήμου του μία ξεχωριστή και μεγάλη πινακοθήκη η οποία θα αποτελεί πόλο έλξης στα νότια προάστια για τους φιλότεχνους Αθηναίους. Έτσι είπε στο δημοτικό συμβούλιο όταν έγιναν γνωστές οι αγορές των πινάκων ζωγραφικής.

Οι πρώτες αγορές έγιναν, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στην δικαιοσύνη τον Μάρτιο του 2017 και συνεχίστηκαν ακάθεκτες. Πάντα με απευθείας ανάθεση.

Συνολικά από το Μάρτιο του 2017 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2021, από το ταμείο του Δήμου Αλίμου βγήκαν 540.669,19 ευρώ για 98, συνολικά, πίνακες ζωγραφικής και κάποια γλυπτά διαφόρων καλλιτεχνών.

Από το Νοέμβριο του 2019 μέχρι σήμερα, έχοντας ολοκληρωθεί η προκαταρτική εξέταση στο μεγαλύτερο βαθμό της η υπόθεση βρίσκεται στην προσωποποίηση των κατηγοριών για τα διερευνώμενα κακουργήματα.

Η εισαγγελία πρωτοδικών Αθήνας αφού ολοκλήρωσε την προκαταρτική εξέταση δια του πταισματοδικείου Αθηνών μεταβίβασε την δικογραφία στον προϊστάμενο της αναβαθμισμένης εισαγγελίας δίωξης διαφθοράς και οικονομικού εγκλήματος κύριο Χρήστο Μπραδάκη λίγο της σοβαρότητας της.

Παράλληλα, υπήρχε και έρευνα του πρώην ΣΕΕΔΔ (νυν Εθνική Αρχή Διαφάνειας) που επίσης προκλήθηκε από την ίδια αναφορά του δημοσιογράφου.

Παράλληλη δικογραφία σχημάτισε και το ΣΔΟΕ αφού άνοιξε τραπεζικούς λογαριασμούς που αφορούσαν πρόσωπα που χειρίστηκαν την υπόθεση αυτή είτε ως υπάλληλοι του δήμου είτε ως πωλητές των πινάκων!

Αυτές οι 3 δικογραφίες έγιναν μία δημιουργώντας μια εύλογη χρονική καθυστέρηση αν υπολογίσει κανείς και την δυσλειτουργία από την περίοδο του Covid που τα δικαστήρια ήταν κλειστά.

Όπως πληροφορηθήκαμε δικηγόροι εκ μέρους του καταθέτων την αναφορά έκαναν παράσταση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την καθυστέρηση της υπόθεσης όπου έλαβαν επαρκής εξηγήσεις.

Όπως αναφέραμε, η αναφορά προς τον προϊστάμενο πλημμελειοδικών της Εισαγγελίας Αθηνών κατατέθηκε τον Οκτώβριο του 2018.

Στην αναφορά, μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για αγορά 16 πινάκων μέσα σε 28 ημέρες με απευθείας ανάθεση, αναδεικνύεται το, παράδοξο να προηγείται η ακριβής περιγραφή του αγορασθέντος πίνακα ως αίτημα σε προκαθορισμένη τιμή αλλά και αυτό της σύνταξης ιδιωτικού συμφωνητικού προμήθειας την ίδια μέρα με την έκδοση του εντάλματος πληρωμής.

Πρωτοφανής ταχύτητα για το δημόσιο λογιστικό που πρέπει να καταχωρηθεί στο βιβλίο γκίνες!

Στην αναφορά αυτή, διατυπώνονται, επίσης, ερωτήματα για το ποιος καθόρισε την αξία των πινάκων που τελικά αγοράστηκαν, για το πως ελέγχθηκε η γνησιότητα των πινάκων αλλά και για το πως πληροφορήθηκαν οι πωλητές για την πρόθεση του δήμου να αγοράσει πίνακες αφού δεν υπήρξε, όπως τονίζεται, δημοσιευμένη προκήρυξη ενδιαφέροντος.

Για όλα αυτά ο δήμος δια του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη έχει δώσει εξηγήσεις όταν κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτος για κακουργηματική απιστία, από τον εισαγγελέα στις 13/07/20 όπως προκύπτει και από την σχετική κλήση που αναδημοσιεύουμε από τον ιστοτόπο edolio5.

Να σημειώσουμε ότι ο δήμαρχος δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο αρνιόταν ότι έχει κληθεί ως ύποπτος μέχρι την δημοσιοποίηση της κλήσεως. Φυσικά η απολογία του ως υπόπτου δεν τον καθιστά κατηγορούμενο.

Επίσης στην αναφορά τίθεται θέμα κατάτμησης των σχετικών συμβάσεων, αφού υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες την ίδια μέρα και με τον ίδιο πωλητή υπογράφησαν συμβάσεις αγοράς πινάκων των οποίων το ποσά ήταν κατά τι χαμηλότερα των 5.000 ευρώ έτσι ώστε όχι μόνο να μην υπερβαίνουν το επιτρεπόμενο ανώτατο όριο για τη διαδικασία της «απευθείας ανάθεσης» αλλά και το όριο πάνω από το οποίο τα εντάλματα έπρεπε να ελέγχονται από το Ελεγκτικό Συνέδριο ως προς την νομιμότητα και την πληρότητα των δικαιολογητικών για την αγορά.

Εν τω μεταξύ, μέχρι την ημερομηνία της κατάθεσης της αναφοράς στην Εισαγγελία Αθηνών είχαν αγοραστεί 81 πίνακες. Οι αγορές ουδόλως σταμάτησαν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Από τις 6 Δεκεμβρίου του 2018 μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου του 2021 αγοράζονται άλλοι 21 πίνακες ζωγραφικής η αξία πολλών εκ των οποίων ξεπερνά τις 5000 ευρώ άρα τα χρηματικά εντάλματα των οποίων θα πρέπει, σύμφωνα με το νόμο, να έχουν ελεγχθεί από το ελεγκτικό συνέδριο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 13 Αυγούστου του 2021 αγοράζεται ο πίνακας “Παραθαλάσσιο τοπίο στη Σίφνο” του Σπύρου Βασιλείου, αξίας 18.600 ευρώ ενώ πιο πριν, τον Μάρτιο του 2020 (στις 16 Μαρτίου συγκεκριμένα) αγοράζεται, από τον ίδιο προμηθευτή, ο πίνακας “Κόκκινος τρελός και η φανταστική παρέα του” του Κωστή Τριανταφύλλου με αξία 11.160 ευρώ.

Επίσης από συγκεκριμένο προμηθευτή, που εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας, αγοράστηκαν πίνακες συνολικής αξίας 99.000 ευρώ. Η εν λόγω αγορές έγιναν μέσα στο 2020 και το 2021.

Κατά το 2020 όμως η εταιρία που προμηθεύει τον Δήμου Αλίμου με τα έργα τέχνης, δηλώνει συνολικό κύκλο εργασιών 71.943,81 ευρώ ενώ η αξία των πινάκων που πουλά κατά το ίδιο έτος στο Δήμο Αλίμου φτάνει τα 43.190 ευρώ.

Πάνω δηλαδή από το μισό τζίρο της εταιρίας τον “παράγουν” οι αγορές του Δήμου Αλίμου, γεγονός αν μην τι άλλο αξιοσημείωτο όπως και το γεγονός ότι η εταιρία παρουσιάζει ζημιές μεγαλύτερες των 65.000 ευρώ για το 2020.

Άλλος προμηθευτής, που εδρεύει επίσης στην Αθήνα, έχει πωλήσει ζωγραφικούς πίνακες συνολικής αξίας 61.100 ευρώ στο Δήμο Αλίμου.

Η ατομική αυτή επιχείρηση φέρεται να ανήκει στη σύζυγο και στην κόρη του π. δημοτικού συμβούλου της Χρυσής Αυγής Τρύφωνα Μπουγά όπου ασχολείται με εκτιμήσεις κοσμημάτων-ρολογιών αλλά και έργων τέχνης. Έχει επίσης και το ρόλο του ενεχυροδανειστηρίου με έδρα την Καλλιθέα για τον οποίο μάλιστα με 2 σελιδο αφιέρωμα η εφημερίδα των συντακτών είχε καταγγείλει τον ρόλο του.

Είναι φανερό, κοντολογίς, ότι για την προμήθεια των πινάκων δεν έχουν επιλεγεί αναγνωρισμένοι επαγγελματίες του είδους αλλά κάποιες επιχειρήσεις οι οποίες δεν φαίνεται να διαθέτουν μεγάλο ειδικό βάρος στο συγκεκριμένο τομέα.

Για λόγους που δεν θα βοηθήσουν την ολοκλήρωση της προανάκρισης αλλά και την προσωποποίηση των κατηγοριών δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε επιπλέον στοιχεία – έγγραφα φωτιά που ήρθαν στην κατοχή της εφημερίδας μας.

Αυτή είναι η αλήθεια και όχι όσα κατά καιρούς λέει ο Ανδρέας Κονδύλης στο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να καλμάρει τους ανησυχούντες που έχουν υπογράψει τα εντάλματα πληρωμής, τις απευθείας αναθέσεις και όλα τα σχετικά. Συνιστούμε υπομονή σε όλους!