Καλημέρα κυρίες και κύριοι

Το «μακελειό» στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημα του

Προμηνύονται πολλές αλλαγές στην Αυγή και το Κόκκινο. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει δώσει εντολή να κλείσει το καθημερινό φύλλο της Αυγής και να παραμείνει το Κυριακάτικο. Αυτό σημαίνει αρκετές απολύσεις, διψήφιου αριθμού μάλλον, ενώ απολύσεις λογικά θα έχουμε και στο ραδιόφωνο. Ο Κασσελάκης από την στιγμή που καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να πληρώνει αυτός τις ζημιές των λειτουργικών εξόδων των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τα μειώσει και να πληρώνονται από την κρατική επιχορήγηση και μόνο.

Οι επιθέσεις Καρτερού, τις οποίες ο Κασσελάκης νομίζει ότι κατευθύνει ο Τσίπρας, ήταν ο καταλύτης στο κλείσιμο της Αυγής

Την ίδια ώρα η σημαία της Αυγής ο Θανάσης Καρτερός επικρίνει σφόδρα τον Στέφανο Κασσελάκης για μία σειρά ζητημάτων με κυρίαρχο ότι δεν συνεδριάζουν πλέον τα όργανα και ότι “ο Κασσελάκης δεν κατάλαβε ότι στις ευρωεκλογές έχασε και δεν κέρδισε”. Η πλευρά του προέδρου του θεωρεί ότι ο Καρτερός μιλάει εξ ονόματος του Αλέξη Τσίπρα και δεν αποκλείεται και ο ίδιος να βρεθεί στο στόχαστρο των μεγάλων απολύσεων που ετοιμάζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Οπως λένε στην Κουμουνδούρου, αρκετά ανέχτηκαν τις διπλές γραμμές και τις διαφοροποιήσεις των συντρόφων.

Διπλά μπλεγμένος ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ  που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία καθώς έδειρε την …ερωμένη του

Μου λένε για την ΕΡΤ ότι ο δημοσιογράφος που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία δεν έδειρε τη γυναίκα του αλλά την γκόμενά του, η οποία είναι και αυτή δημοσιογράφος της ΕΡΤ. Το περιστατικό δημιουργήθηκε διότι η κοπέλα του είπε να σταματήσουν την εξωσυζυγική του σχέση που είχαν, αυτός νευρίασε και χειροδίκησε. Το ζήτημα τώρα είναι ότι η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή διότι ψάχνουν να δουν αν έχει ασκηθεί ενδοοικογενειακή βία και στην νόμιμη σύζυγό του. Κοινώς ο τύπος αυτός την έβαψε άσχημα.

Η υπόθεση της Ύδρας καταδεικνύει πόσο ανίκανοι είναι μερικοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι

Το Λιμενικό που έχει δυνατότητα να παίρνει καταθέσεις όταν υπάρχει ποινικό αδίκημα εν πλω, όπως και συνέβη στο γιοτ απ’ όπου έφυγαν τα πυροτεχνήματα και κατέκαψαν το πευκοδάσος της Υδρας. Αντί λοιπόν, οι Λιμενικοί να πιάσουν τους επιβαίνοντες, συνέλαβαν τον μάγειρα του γιοτ και τον καπετάνιο ο οποίος κοιμόταν εκείνη την ώρα. Αυτό και μόνο θα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά το Μαξίμου που διατηρεί ανέπαφο τον Χρήστο Στυλιανίδη στην θέση του υπουργού Ναυτιλίας. Βέβαια, η πλευρά Στυλιανίδη λέει ότι οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής που ανήκουν στο Πολιτικής Προστασίας θα έπρεπε να κρατήσουν αυτούς που ήταν εν πλω… Το πιο γελοίο πάντως, είναι το εξής: Ο καπετάνιος του πλοίου ζήτησε από τους πυροσβέστες να φορέσουν ποδονάρια για να μην του καταστρέψουν το deck…

Χάρης Δούκας vs Νίκος Ανδρουλάκης: Δύο γίγαντες της πολιτικής τσακώνονται για τον …Μαραθώνιο

Πλέον η κόντρα έχει ανοίξει για τα καλά στο ΠΑΣΟΚ με τον Χάρη Δούκα και τον Νίκο Ανδρουλάκη να κοντράρονται στα ίσα, κάτι που θα γίνει και στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή. Oι ειρωνείες είναι μέρος της κόντρας και αυτές. Ο Ανδρουλάκης ειρωνεύτηκε τον Χάρη ότι προκρίνει την 10η Νοέμβρη για δεύτερη εκλογική μάχη όπου τότε θα είναι ο μαραθώνιος. Ο Χάρης του απάντησε ότι και στις 12 Νοεμβρίου του 2017 είχαν γίνει εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ που είχε πάρει μέρος ο Ανδρουλάκης… Μιλάμε για γίγαντες της σκέψης που τσακώνονται για τον μαραθώνιο!!!

Ο Παύλος Γερουλάνος δεν έχει ελπίδες να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αλλά κατεβαίνει υποψήφιος για να ντιλάρει μετά

Ο Παύλος Γερουλάνος στο ΠΑΣΟΚ δεν έχει ελπίδες για να γίνει αρχηγός, ωστόσο βάζει για να ντιλάρει μετά ποιον θα βοηθήσει εξαργυρώνοντάς μάλλον με μία καλή θέση, ίσως και αυτή του αντιπροέδρου. Λογικά, όμως, θα στραφεί υπέρ του Δούκα, τον οποίο τον στηρίζουν πολύ οι ΓΑΠικοί. Όμως, και αυτός ο πρώην ΓΑΠικός – παρόλο που δεν έχει τις καλές σχέσεις με ΓΑΠ- θα πρέπει να στηρίξει όποιον είναι κατά του Ανδρουλάκη.

Μεγάλο το ρεύμα του Αντώνη Σαμαρά στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Σχετικά με την εκδήλωση που θα παραστούν Σαμαράς-Καραμανλής, μου λένε ότι έχουν κληθεί προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά 40-50 βουλευτές. Αυτή η κινητοποίηση δείχνει ότι το μέγεθος της παρέμβασης του πρώην πρωθυπουργού θα είναι μεγάλο.

Δεν αιφνιδιάστηκε το Μαξίμου από την καταδίκη του Φρέντι Μπελέρη σε δεύτερο βαθμό

Να ξέρετε ότι στο Μαξίμου περίμεναν ότι θα καταδικαστεί εκ νέου σε δεύτερο βαθμό ο Φρέντι Μπελέρης. Και αυτή η εξέλιξη δεν τους στενοχωρεί καθώς πλέον ξεκλειδώνει νέες κινήσεις από πλευράς Ελλάδας. Όπως μου λένε είναι σίγουρο ότι ο Μπελέρης, ως ευρωβουλευτής της Ελλάδας θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επειδή οι αλβανικές φυλακές δεν του επιτρέπουν να ορκιστεί ευρωβουλευτής και δεν τον αφήνουν να χειρίζεται email. Όπως είπε και ο Φρέντι, από εδώ και πέρα, ο Ράμα θα έχει πρόβλημα διότι η φυλάκιση ευρωπαίου ευρωβουλευτή θα παίζει κάθε μέρα στα ΜΜΕ…

Διαβάστε ακόμη