Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι και καλή εβδομάδα!

Δίνουν και παίρνουν οι δικαιολογίες να μην καταθέσει το Πόθεν Έσχες του ο Κασσελάκης πριν τις ευρωεκλογές

Οι δικαιολογίες να μην καταθέσει το Πόθεν Έσχες του ο Κασσελάκης πριν τις ευρωεκλογές όπως είχε υποσχεθεί δίνουν και παίρνουν και είναι φυσικό να στριμώχνουν ακόμα περισσότερο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ που πλήττεται από ένα νόμο που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα όπου δεν επιτρέπεται να έχει στην κατοχή του αλλοδαπή εταιρεία. Τώρα ο Στέφανος λέει ότι θα το καταθέσει μετά τις εκλογές. Γιατί; Διότι θα υπάρχει κάτι επιλήψιμο και δεν θέλει να αμαυρώσει το προεκλογικό του αγώνα.

Έψαχνε δημοσιογράφο στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να του «βάλει χέρι» για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του

O ανόητος Στέφανος τα έχωσε στην εφημερίδα Εστία του Μανώλη Κοττάκη που είναι μία εφημερίδα που επικρίνει καθημερινά την κυβέρνηση Μητσοτάκη όπως άλλωστε και η μαμα “Δημοκρατία”. Αντι αυτο το ΜΜΕ να το έχει με το μέρος του, πήγε προχθές στη Βουλή και έψαχνε τον συντάκτη της για να του την πει για ένα πρωτοσέλιδο σχετικά με την Παλαιστίνη που θα πήγαινε. Ας τον ενημερώσει η Βούλα Κεχαγια παρακαλώ για τον χάρτη των ΜΜΕ μην κάνει τέτοιες απερίσκεπτες δηλώσεις.

Δεν θα πλήξουμε με την κόντρα που άνοιξε μεταξύ του Νικολιού και του Πανάρα

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξουμε με αυτή την κόντρα που άνοιξε μεταξύ του Νικολιού και του Πανάρα. Μετά το εξώδικο που έστειλε το Νικολιό του Μαρίνου στον… στρατάρχη Πάνο, ο Καμμένος επέστρεψε με νέα, ακόμη πιο βαριά ανάρτηση, γράφοντας «Έβρος-Θράκη Ευρωβουλή για όσους καταλαβαίνουν…». Επί της ουσίας, ο Ανδρουλάκης δεν απάντησε στον Καμμένο, αλλά μαθαίνω ότι ετοιμάζει και αγωγή εναντίον του πρώην συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα. Τι θέλησε όμως να υπονοήσει ο Πάνος; Ότι ο Ανδρουλάκης έκανε κάτι επιλήψιμο για τα εθνικά ζητήματα της χώρας;

Μεγάλη συζήτηση για το χαρτοφυλάκιο που θέλει η Αθήνα να αναλάβει κατά τον σχηματισμό της νέας Κομισιόν

Μεγάλη συζήτηση επικρατεί στους κύκλους της ΕΕ αλλά και της κυβέρνησης σχετικά με το χαρτοφυλάκιο που επιθυμεί η Αθήνα να λάβει κατά τον σχηματισμό της νέας Κομισιόν που θα προκύψει μετά τις ευρωεκλογές. Σύμφωνα με κορυφαία ΜΜΕ, όπως το Politico, η χώρα μας βρίσκεται ανάμεσα στο χαρτοφυλάκιο της Μετανάστευσης και της Άμυνας. Για το τελευταίο υπενθυμίζουμε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει προαναγγείλει την κατάθεση πρότασης για ένα ευρωπαϊκό Iron Dome. Παίζει όμως και το χαρτοφυλάκιο της Ενέργειας και σε αυτό παίζει ρόλο που η Ελλάδα γίνεται ενεργειακός κόμβος για όλη τη Ευρώπη.

Ο Εντι Ράμα  προσπαθεί να στρέψει τους Αλβανούς που ψηφίζουν στην Ελλάδα κατά του Μητσοτάκη

Ο Εντι Ράμα έχει ξεφύγει με τις εκφράσεις του και προσπαθεί να στρέψει τους Αλβανούς που ψηφίζουν στην Ελλάδα να μην στηρίξουν τον Μητσοτάκη. Κάτι είπε ότι η Ελλάδα τους ανάγκασε να αλλάξουν ονόματα και διάφορα άλλα τέτοια ενώ η Ιτάλια όχι. Εγώ λέω ότι έχει πειράξει πολύ η υποψηφιότητα Μπελέρη η οποία συσπειρώνει όλους τους Βορειοηπειρώτες υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και ότι λεει ο Αλβανός πρωθυπουργός τόσο χειρότερα τα κάνει.

Στο Βερολίνο ο Σπήλιος Λιβανός για τα ματς του Παναθηναϊκού

Στο Βερολίνο βρέθηκε ο Σπήλιος Λιβανός ο πρώην υπουργός για να πανηγυρίζει την Ευρωλίγκα του Παναθηναϊκού. Ο Σπήλιος είναι γνωστός Παναθηναικός και κολλητός του Πρωθυπουργού και βρέθηκε στην γερμανική πρωτεύουσα από την Παρασκευή για τον ημιτελικό και μετά και για τον τελικό.

Ο Τσίπρας ετοιμάζεται να μπει ξανά στο σκληρό πυρήνα της πολιτικής

Καλπαδάκης, Καλογήρου και Χουλιαράκης εργάζονται για το συνέδριο που θα κάνει ο Τσίπρας μετά τις ευρωεκλογές και έχει καλέσει και ευρωπαίους ηγέτες όπως τον Τζεντιλόνι, Σουλτς και Ολάντ. Αν πάνε όλα καλά, ο Τσίπρας θα μπει ξανά στο σκληρό πυρήνα της πολιτικής. Δεν είναι καθόλου τυχαία που τον μετράνε ως αντίπαλο του Μητσοτάκη οι δημοσκοπικές. Κάτι ξέρουν…

Δεύτερη μήνυση κατά της Έλενας Ακρίτα κατέθεσε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Kαι δεύτερη μήνυση κατά της Έλενας Ακρίτα κατέθεσε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι που πλέον δεν δέχεται να πέσει κάτι κάτω χωρίς να το απαντήσει. Επειδή βλέπω τον πόλεμο να γίνεται πιο σκληρός θα συμβουλεύαμε την κ. Ακρίτα να πάρει και δεύτερο δικηγόρο καθώς αν η συμβουλή του πρώτου ήταν να εντείνει τη διαμάχη της με την πρωθυπουργικό σύζυγο, τότε ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτεί. Εξαλλου μία δεύτερη γνώμη ποτέ δεν έκανε κακό…

Όλοι Σύνταγμα: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ έχουν προγραμματίσει τις κεντρικές τους συγκεντρώσεις στην πλατεία

Στην πιο κεντρική πλατεία της Αθήνας, στο Σύνταγμα, θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους τα κόμματα τις μέρες πριν τις ευρωεκλογές. Και αυτό γιατί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ έχουν προγραμματίσει τις κεντρικές τους συγκεντρώσεις στην πλατεία.Το ΚΚΕ την Τετάρτη, ο ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη και η ΝΔ την Παρασκευή, στο φινάλε της προεκλογικής περιόδου.

Αναμένουμε ενημέρωση για τον Τούρκο υπήκοο που πιάστηκε να θέλει να βάλει 3 φορές  φωτιά στο όρος Αιγάλεω

Περιμένουμε τις ενημερώσεις του Κικίλια και των λοιπών αρμοδίων για τον Τούρκο υπήκοο που πιάστηκε να θέλει να βάλει 3 φορές, όχι μία, φωτιά στο όρος Αιγάλεω. Ο Τούρκος φημολογείτο ότι ήταν γκουλενιστής που είχε ζητήσει να πάρει άσυλο στην Ελλάδα αλλά οι αρχές δεν του το είχαν δώσει για κάποιο λόγο. Θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση και από τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη.

Απορία: Γιατί φταίει ο Γιάννης Βρούτσης για την απόφαση της ΕΠΟ να πραγματοποιήσει το τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο χωρίς θεατές. Είπαμε να είμαστε επικριτική με την πολιτική εξουσία αλλά να μετράμε και τα λόγια μας… Ο Βρούτσης δεν ήταν θετικός στην απόφαση της ΕΠΟ αλλά και τι να κάνει, δεν είχε δικαιοδοσία…

Διαβάστε ακόμη: