Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα!

Ο  Άρης Σπηλιωτόπουλος κάνει ότι θέλει στο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα έβγαλε εκτός κάδρου πρόσωπο που δεν συμπαθούσε

Μου λένε ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έχει μπει πολύ βαθιά μέσα στο πυρήνα των συμβούλων του Στέφανου Κασσελάκη και μάλιστα με τον τρόπο του έβγαλε εκτός ομάδας και ένα πρόσωπο που δεν είχε μαζί του καλές σχέσεις. Μα τέτοια λατρεία του έχει ο Στέφανος Κασσελάκης που σε χρόνο dt του κάνει όλα τα χατίρια;

Κολλητός με τον Άρη και ο Νίκος Καρανίκας

Μου λένε επίσης, ότι ο Νίκος Καρανίκας έχει πολύ καλή χημεία με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Περνάνε και χρόνο μαζί και φαίνεται να είναι ενθουσιασμένος με τις γνώσεις του Αρη. Αυτό το ζευγάρι θα μας δώσει πολλές ειδήσεις στο μέλλον πιστεύω.

Ο Νίκος Παπανδρέου πάει για την πρωτιά στις Ευρωεκλογές και περιοδεύει παντού

Μου λένε ότι ο Νίκος Παπανδρέου πάει για την πρωτιά και περιοδεύει παντού. Μάλιστα, στην Κρήτη βρέθηκε μαζί με τον αδερφό του τον Γιώργο Παπανδρέου που τον βοηθάει να βγει. Είναι μία αξιοσημείωτη λεπτομέρεια διότι πλέον και οι δύο φαίνεται να διαφοροποιούνται αισθητά από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Από τη λευκή απεργία στην επανάσταση θα περάσουν οι παραγκωνισμένοι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ αν το κόμμα πέσει στο 15%

Πληθαίνουν οι εκτιμήσεις ότι εάν ο Κασσελάκης πιάσει ένα ποσοστό για τον ΣΥΡΙΖΑ γύρω από το 15% τότε θα αμφισβητηθεί σφόδρα από τα μεγαλόσχημα στελέχη. Και ότι τώρα υπάρχει μία λευκή απεργία από τα στελέχη που περιμένουν πως και πως την 9η Ιουνίου για να εκδηλωθούν δημοσίως. Πάντως, στην περίπτωση που ο Κασσελάκης ξεπεράσει έστω και 0,1% το ποσοστό των εθνικών εκλογών τότε θα κάτσουν στη γωνιά τους.

Δημόσια τοποθέτηση για την Συμφωνία των Πρεσπών ετοιμάζουν μετά τις Ευρωεκλογές Τσίπρας και Ζάεφ

Ο Αλέξης Τσίπρας θα βγει δημοσίως μία εβδομάδα μετά τις ευρωεκλογές μαζί με τον Ζόραν Ζάεφ για να μιλήσουν για την Συμφωνία των Πρεσπών. Όμως, όπως μου λένε, αν το ποσοστό του Κασσελάκη δεν είναι καλό, τότε κάποιοι αναμένουν μία διαφορετική ομιλία με γωνίες και μπηχτες απέναντι στην νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι λένε μέχρι σήμερα τα στοιχεία για τις εκλόγιμες θέσεις της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές

Στα του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ μου λένε ότι στις δημοσκοπήσεις την πρώτη θέση κρατάει ο Γιώργος Αυτιάς. Στην συνέχεια βρίσκονται Πύρρος Δήμας και Φρέντι Μπελέρης και μαζί και η Ελίζα Βόζενμπεργκ η οποία παίρνει τις δεξιές ψήφους της Άννας Μισέλα Ασημακοπούλου. Άνετος στην πεντάδα είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχει μία μεγάλη μάχη για τις θέσει 6 εως 8 και σε αυτες παίζουν η Ελεονώρα Μελέτη, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και η Μαρία Σπυράκη. Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς θα έχουν προβάδισμα στην τελική ψήφο όσοι είναι αναγνωρίσιμοι και έχουν δημιουργήσει μηχανισμό…

Δύσκολα θα χάσουν τις δύο πρώτες θέσεις η Σοφία Μπεκατώρου και ο Νίκος Παππάς στον ΣΥΡΙΖΑ

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ πολύ δύσκολα θα χάσουν τις δύο πρώτες θέσεις η Σοφία Μπεκατώρου και ο Νίκος Παππάς. Τώρα, στη συνέχεια, η μάχη είναι σκληρή. Κώστας Αρβανίτης, Νικόλας Φαραντούρης και Γιώργος Τσίπρας δίνουν σκληρές μάχες και όλα είναι ανοιχτά. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρει να βγάλει 4 έδρες για τη νέα Ευρωβουλή, κάποιος από την «τριάδα» θα μείνει εκτός.

Θετική εξέλιξη για τη Νέα Δημοκρατία το ότι ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα

Πάντως, μου έλεγε πολύ καλή κυβερνητική πηγή ότι το γεγονός ότι πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ίσως παίξει ένα θετικό ρόλο και για την κυβέρνηση καθώς ο κύριος πυρήνας της ομάδας που είναι στην Βόρεια Ελλάδα μπορεί να συσχετίσει ότι πήρε πρωτάθλημα επί ΝΔ και όταν υπάρχουν φωνές ότι στην ΕΠΟ κάνει κουμάντο πρόσωπο που είναι της επιρροής Μελισσανίδη.

Η αντιδήμαρχος Γλυφάδας που έχει άποψη χωρίς να γνωρίζει και δεν αντιλαμβάνεται τον ρόλο της

Αντιδήμαρχος Γλυφάδας, η οποία δηλώνει μάλιστα δημοσιογράφος (μήπως να μας έλεγε και σε ποια επαγγελματική Ένωση Δημοσιογράφων ανήκει;), διαβάζοντας δημοσίευμα του Radar σχετικά με πιθανές ατασθαλίες από Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σε δημόσιο φόρουμ του Δήμου έβγαλε απόφαση, γράφοντας «Τίποτα δεν έχουμε. Πετάμε λάσπη κι όπου κολλήσει». Χωρίς να έχει ασχοληθεί, χωρίς να έχει ενημερωθεί, χωρίς να έχει στα χέρια της τον «τρύπιο» ισολογισμό. Απλά, πέταξε την ατάκα της ίσως για για να στηρίξει το φιλαράκι της (;) που πιθανότατα εμπλέκεται, ίσως για να το παίξει προστάτης για να εξασφαλίσει κάνα ψηφαλάκι. Όταν στην συνέχεια την στρίμωξαν το γύρισε στο τσάμικο λέγοντας «δεν είναι δική μας ευθύνη το πώς διαχειρίζονται τα οικονομικά τους οι Σύλλογοι». Σωστό, είναι αυθύνη όμως του εξαιρετικού Δημάρχου της Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, να τοποθετεί σε θέσεις ευθύνης ανθρώπους που λειτουργούν αξιοκρατικά και που εκπροσωπούν το Δήμο με σοβαρότητα,  επάξια, πέρα από συμπάθειες, φιλίες και φανφάρες εντυπωσιασμού, παραδίδοντας μαθήματα δεοντολογίας την ώρα που είναι βαθιά νυχτωμένη, στην καλύτερη, και πιο αφελή, περίπτωση. Επειδή λοιπόν στα social media υπάρχουν πολλοί «ρουφιάνοι», και μαθαίνουμε μέχρι τα likes που μπαίνουν, ας είναι όλοι προσεκτικοί!

ΚΟΥΙΖ: Ποια υπουργό του ο Πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να την αλλάξει στον επόμενο ανασχηματισμό; Δεν μιλάμε να την αποπέμψει, αυτό δεν θα γίνει;

Διαβάστε ακόμη: