Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι, και χρόνια πολλά!

Στο επίκεντρο η εταιρία του Κασσελάκη στην Κίνα

Τις δραστηριότητες που αναπτύσσει στην Κίνα μια εταιρία του Στέφανου Κασσελάκη που έχει έδρα τη Σιγκαπούρη επιχειρεί να αποκωδικοποιήσει το Μαξίμου. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή η εν λόγω εταιρία θα αποτελέσει αντικείμενο σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης.

Ξεπέρασαν την… αλλεργία με τις παρελάσεις οι ΣΥΡΙΖΑίοι και πάνε Θήβα

Παρά το γεγονός ότι οι συριζαίοι έχουν αλλεργία με τις παρελάσεις, η μισή Κουμουνδούρου μετακομίζει τη Δευτέρα στη Θήβα. Κορυφαία στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων και ο Ευάγγελος Αποστολάκης, θα παρακολουθήσουν τη στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην οποία θα συμμετάσχει και ο νεοσύλλεκτος Στέφανος Κασσελάκης.

Το ευρωομόλογο για την άμυνα δείχνει πόσο διχασμένη είναι η Ευρώπη

Απορρίπτουν οι χώρες του Βορρά, δηλαδή Γερμανία, Ολλανδία, Σουηδία, Δανία και Αυστρία, την πρόταση της Γαλλίας και των χωρών του ΝΑΤΟ για έκδοση ευρωομολόγου για την ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας. Για μια ακόμη φορά η Ευρώπη εμφανίζεται διχασμένη, με αποτέλεσμα οι αμυντικές δαπάνες να χρεώνονται αποκλειστικά στους προϋπολογισμούς των φτωχών χωρών του Νότου.

Επιλογή Μητσοτάκη η απουσία του από τη συζήτηση για την τραγωδία των Τεμπών

Η απουσία του πρωθυπουργού από τη συζήτηση των πορισμάτων για την τραγωδία των Τεμπών στη Βουλή οφείλεται στο τοξικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να μη συμμετάσχει σε μια συνεδρίαση στην οποία θα κυριαρχούσαν οι επικοινωνιακές μπαρούφες και η σπέκουλα των κομμάτων της αντιπολίτευσης που έχουν αναλάβει εργολαβικά να εργαλειοποιήσουν μια τραγωδία.

Δεκάδες βουλευτές φοβούνται τους σκληροπυρηνικούς κληρικούς

Πολλοί βουλευτές που ψήφισαν τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αναμένεται να αποφύγουν τον εκκλησιασμό την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Αυτό που φοβούνται είναι το ενδεχόμενο να φάνε πόρτα από διάφορους σκληροπυρηνικούς κληρικούς.

Ο τζάμπα μάγκας Σπίρτζης και η πρόταση του παραιτηθεί από τη βουλευτική ασυλία και να λογοδοτήσει σε ειδικό δικαστήριο για τις ευθύνες του

Επικοινωνιακή μπαρούφα συνιστά η πρόταση του Χρήστου Σπίρτζη να παραιτηθεί από τη βουλευτική ασυλία και να λογοδοτήσει σε ειδικό δικαστήριο για τις ευθύνες του, όσον αφορά στην τραγωδία των Τεμπών. Πρόκειται για τζάμπα μαγκιά, αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι μετά από δύο διόδους της Βουλής τα όποια αδικήματα παραγράφονται. Το ενδιαφέρον των ευρωεκλογών μετατοπίζεται αναγκαστικά στο πιο κόμμα θα είναι δεύτερο. Όπως αντιλαμβάνεστε αναμένεται να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ που διεκδικούν τη δεύτερη θέση προκειμένου να εξασφαλίσουν την κυριαρχία στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Βέβαια, στην Κουμουνδούρου και στη Χαριλάου Τρικούπη δεν μπορούν να κατανοήσουν κάποια σενάρια τα οποία εμφανίζουν δεύτερο κόμμα την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου, με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

5ο βουλευτές της ΝΔ δεν θα βάλουν πλάτη στις ευρωεκλογές για να στείλουν μήνυμα στο Μαξίμου

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να εμφανίζει μια επίπλαστη πολιτική κυριαρχία στις δημοσκοπήσεις, αλλά στο Μαξίμου επικρατεί προβληματισμός για δύο βασικές παραμέτρους που θα κρίνουν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Η πρώτη παράμετρος αφορά στο ποσοστό της αποχής.
Με δεδομένο ότι οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της Δεξιάς βρίσκονται στα κάγκελα για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών δεν αποκλείεται να στείλουν μήνυμα απέχοντας από τις εκλογές ή ψηφίζοντας κόμματα που βρίσκονται στα δεξιά της Ν.Δ. Η δεύτερη παράμετρος αφορά στη λευκή απεργία δυσαρεστημένων βουλευτών της Ν.Δ., οι οποίοι βρίσκονται για χρόνια στον πάγκο περιμένοντας υπουργοποίηση. Πρόκειται για μια ομάδα πενήντα βουλευτών οι οποίοι δεν πρόκειται να βάλουν πλάτη στις ευρωεκλογές, στέλνοντας και αυτοί το μήνυμα στο Μαξίμου.

«Έκαψαν» τις υποψηφιότητες από την πατριωτική Δεξιά εξαιτίας Σκέρτσου και Γκρίνμπεργκ

Στο Μαξίμου είναι αλλεργικοί με τις υποψηφιότητες που προέρχονται από τη λεγόμενη πατριωτική Δεξιά. Γιαυτό έκαψαν τη συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο του απόστρατου στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, του Φαήλου Κρανιδιώτη αλλά και του Φρέντι Μπελέρη. Ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος Σταν Γκρίνμπεργκ και ο Άκης Σκέρτσος επιμένουν στο δόγμα του κεντρώου χώρου. Βέβαια, η στρατηγική που ακολουθούν θα κριθεί το βράδυ των ευρωεκλογών.

Ο ανένδοτος του Ανδρουλάκη κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ανένδοτο κατά της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης με περιοδείες σε ολόκληρη τη χώρα. Βέβαια, στη Χαριλάου Τρικούπη επικρατεί έντονος προβληματισμός και όπως υποστηρίζουν κορυφαία στελέχη τα αντανακλαστικά του Νίκου Ανδρουλάκη λειτούργησαν με μεγάλη καθυστέρηση. Η πορεία προς τον λαό αποφασίστηκε μετά την κατρακύλα που εμφάνισε το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις.

Το επισκεπτήριο στη Θήβα των δύο στενών συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη

Δύο ολόκληρες ώρες κράτησε το επισκεπτήριο στο στρατόπεδο της Θήβας των δύο στενών συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη, Ευάγγελου Αποστολάκη και Μανώλη Καπνισάκη. Στη διάρκεια του επισκεπτηρίου η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κασσελάκης με το Πόθεν Έσχες αλλά και στην επικοινωνιακή διαχείριση της θητείας του.

Μόνο ο Γεωργιάδης υπερασπίστηκε τον Καραμανλή, ούτε καν το σύστημα του «Βούδα της Ραφήνας»

Μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης τόλμησε να υπερασπιστεί δημόσια τον Κ. Καραμανλή, παρά το γεγονός ότι πολεμήθηκε όσο κανένας άλλος από το σύστημα Καραμανλή. Με ένα άρθρο-μανιφέστο ο Άδωνις εξηγεί γιατί ο Κ. Καραμανλής δεν έχει ποινικές ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών. Εντύπωση προκαλεί ότι το σύστημα του επονομαζόμενου και Βούδα της Ραφήνας δεν στήριξε τον πρώην υπουργό Μεταφορών. Μάλιστα κάποια μέσα ενημέρωσης που συνδέονται με τον πρώην πρωθυπουργό πρωτοστάτησαν σε άθλιες επιθέσεις κατά του Κ. Καραμανλή.

Στη Μονή Πετράκη… αμπαρώνονται οι ιεράρχες

Για να αποφύγουν την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στη Μητρόπολη στον αυριανό εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας ο αρχιεπίσκοπος και οι ιεράρχες αμπαρώνονται στη Μονή Πετράκη. Το ερώτημα είναι αν η Πρόεδρος θα εκκλησιαστεί και σε ποιον ιερό ναό.

Μας παραμυθιάζουν με τους επενδυτές για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Μετά τους Αμερικανούς, τους Κινέζους και τους Ρώσους επενδυτές πλάκωσαν και οι Ινδοί με μεγαλόπνοα σχέδια για τα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας. Όπως αντιλαμβάνεστε, με τόσους υποψήφιους επενδυτές δεν πρόκειται να προχωρήσει καμία επένδυση. Άλλωστε, συνηθίσαμε τα παραμύθια των Αμερικανών για την Αλεξανδρούπολη με τον διαγωνισμό παρωδία για το λιμάνι.

Διαβάστε ακόμη: