Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι…

Οι πιέσεις για ανασχηματισμό τον Ιανουάριο και τα «3Α» (Ακρίβεια, Ασφάλεια, Άμυνα) που έχουν μπει στο κάδρο!

Η νέα χρονιά πιθανότατα θα επιταχύνει τις ήδη δρομολογημένες πολιτικές εξελίξεις στην κυβερνώσα παράταξη! Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι την ώρα τούτη ο πρωθυπουργός υφίσταται πιέσεις από το στενό πολιτικό και προσωπικό περιβάλλον να προχωρήσει σε ανασχηματισμό μέσα στον Ιανουάριο καθώς στην κοινωνία – αλλά και στο Μαξίμου- αδιαμφισβήτητα κυριαρχούν τα «3Α»: Ακρίβεια, Ασφάλεια, Άμυνα!

Το «φάγωμα» του Κων. Φλώρου και ο προβληματισμός με την αποστασιοποίηση Δένδια!

Το ζήτημα της Άμυνας εξελίσσεται σε μείζον, δεδομένου ότι στο Μαξίμου επικρατεί ένας προβληματισμός κυρίως λόγω της αποστασιοποίησης Δένδια από τις αποφάσεις και τις επιλογές της κεντρικής εξουσίας, κάτι που έχει ήδη εκφραστεί με συνεντεύξεις του κεντροδεξιού πολιτικού, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης τόσο του Καραμανλικού όσο και του Σαμαρικού μπλοκ, σε μεγάλες Κυριακάτικες εφημερίδες! Ήδη ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κων. Φλώρος ετοιμάζεται προς αποχώρηση γεγονός που πιθανόν να προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις!

Οι πολιτικοί προϊστάμενοι της Ακρίβειας και της Ασφάλειας!

Όσον αφορά τα μείζονος σημασίας κρίσιμα ζητήματα για την βάση της κοινωνίας, την Ακρίβεια και την Ασφάλεια, αυτά έχουν ονοματεπώνυμο: Κώστας Σκρέκας (Υπ. Ανάπτυξης) και Γιάννης Οικονόμου (Υπ. Προστασίας του Πολίτη)! Υπό το πρίσμα αυτό, τα συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν ήδη τεθεί προς αξιολόγηση!

Η ίδρυση υφυπουργείου για την ακρίβεια και ο Γιάννης Οικονόμου που «απειλεί» ότι θα παραιτηθεί, πριν τον διώξουν!

Ήδη ο πρωθυπουργός έχει εξαγγείλει Υφυπουργείο Ακρίβειας, αδειάζοντας τον αρμόδιο υπουργό, ενώ στην Κατεχάκη ο Γιάννης Οικονόμου τον οποίο το πολύ στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού δεν θέλει να τον βλέπει, έχει αντιληφθεί το βαρύ γι αυτόν κλίμα (και μέσα στην ΕΛΑΣ) και «απειλεί» να παραιτηθεί πριν τον διώξουν!

Για να ξέρετε 1: Δεν θα προχωρήσει ο ΒΟΑΚ!

Δεν θα προχωρήσει ο ΒΟΑΚ! Τέλος η υπομονή (από την κυβέρνηση για να τα βρουν), τέλος και τα λεφτά της κρατικής χρηματοδότησης!

Για να ξέρετε 2: Τη δουλειά των 200 εκατ. (Προβλήτα 6) του ΟΛΘ θα πάρει από τον Ιβάν ο πιο κοντινός στους Ρώσους εργολάβος!

Η ακύρωση του διαγωνισμού για τον προβλήτα 6 του ΟΛΘ, ύψους περίπου 200 εκατ. ευρώ, ανατρέπει και τα υπάρχοντα δεδομένα και συσχετισμούς! Οι κακές γλώσσες λένε πως η ανάθεση της δουλειάς από τον Ιβάν Σαββίδη θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους με κυριότερη την επιθυμία των Ρώσων! Σε απλά λόγια τη δουλειά των 200 εκατ. θα την πάρει από τον Ιβάν ο πιο κοντινός στους Ρώσους εγχώριος εργολάβος!

Για να ξέρετε 3: Όποιους έδιωξε ο Άκτωρ τους μάζεψε ο Μυτιληναίος!!!

Έχει πραγματικά προκαλέσει εντύπωση στην εργοληπτική πιάτσα το γεγονός ότι τα στελέχη (προνομιούχα της εποχής Σάκη Καλλιτσάντση) που απομάκρυνε κακείν κακώς η νέα διοίκηση του Ακτωρα, τα μάζεψε ο Μυτιληναίος!!!

Για να ξέρετε 4: Φήμες ότι θα εμφανιστεί επενδυτής που θα αγοράσει όλη την Ιντραλότ!

Την ώρα που η μετοχή της Ιντραλότ παρουσιάζει αυξημένη κινητικότητα στο Χρηματιστήριο και ενώ επίκειται η έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 100 εκατ. ευρώ, στην αγορά διαχέεται εσχάτως μια φημολογία ότι σε δεύτερο χρόνο θα εμφανιστεί επενδυτής που θα εξαγοράσει την εισηγμένη του Σωκράτη Κόκκαλη!

Για να ξέρετε 5: Εντύπωση προκάλεσε η επίθεση Κυριακού (Antenna) στην Nova του Ν. Σταθόπουλου! Η σύγκρουση του fund manager με τους καναλάρχες θα εκτραχυνθεί…

Συζητήθηκε πολύ στους κύκλους της αγοράς η επίθεση που εξαπέλυσε ο τηλεοπτικός σταθμός Antenna του Θοδωρή Κυριακού στην Nova του Ν. Σταθόπουλου! Οι λόγοι λίγο πολύ είναι γνωστοί στους μυημένους της αγοράς και επί της ουσίας ο Κυριακού πήρε τη σκυτάλη των επιθέσεων που είχαν προηγηθεί από άλλα μιντιακά συγκροτήματα! Οι πληροφορίες λένε πως ο πόλεμος μεταξύ Σταθόπουλου με τους καναλάρχες όχι απλά θα συνεχισθεί αλλά θα εκτραχυνθεί, με χτυπήματα που θα προκαλέσουν θόρυβο και αποκαλύψεις που θα συζητηθούν ακόμη και από σκανδαλοθηρικά έντυπα!

Διαβάστε ακόμη: