Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι…

Στα «κάγκελα» ο Τσίπρας με τον Κασσελάκη για τα άδεια ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ

Tα έχει πάρει άσχημα ο Τσίπρας με τον Κασσελάκη μετά τις υπόνοιες του δεύτερου για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κασσελάκης έδωσε 250.000 ευρώ στα ταμεία για να βγουν οι υποχρεώσεις, όμως, αυτή η κίνηση σχολιάστηκε επιδεικτικά.

Το κόμμα έχασε 3 εκατ. ευρώ επειδή από το 31% βρέθηκε στο 17% ενώ οι ισολογισμοί ήταν γνωστοί στον Αλέξη Τσίπρα, ο ίδιος δε δεν είχε να προσάψει κάτι στον τότε γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη.

Όμως, τώρα, οι διαρροές Κασσελάκη ουσιαστικά θίγουν τον Τσίπρα…

Ο άτυχος αστυνομικός πέθανε αλλά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του

Μετά τo θάνατο του άτυχου αστυνομικού των ΜΑΤ θα περίμενε κανείς να παραιτηθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου καθώς ήδη στην βάρδιά του έχουν φύγει 3 αστυνομικοί και όσο παραμένει, η ΕΛ.ΑΣ κινδυνεύει.

Το Μαξίμου έχει αποφασίσει να τον αλλάξει ενώ βλέπω συνέχεια παρεμβάσεις και του Τάκη Θεοδωρικάκου και αυτό με προδιαθέτει αναλόγως.

Μου λένε ότι ο Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να κόψει συνδέσμους με πρώην συνεργάτη του που τον είχε κάνει και κυβερνητικό για κάποια φεγγάρια. Ακόμα και πρόσφατα που βρεθήκανε στην ίδια εκδήλωση δεν του έδωσε ούτε το χέρι.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Αγοραστό

Άσχημα τα πράγματα για τον Αγοραστό.

Η ΝΔ του διεμήνυσε ότι δεν θα τον κατεβάσει στις εθνικές εκλογές, τα πορίσματα που θα βγουν γι’ αυτόν είναι καταδικαστικά και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του.

Έτσι λοιπόν και αυτός ενεργοποίησε την θέση καθηγητή που έχει στο πανεπιστήμιο θεσσαλίας και θα ασχοληθεί με τα ακαδημαϊκά του καθήκοντα. Καλύτερα για όλους…

Πεντάστερα, Χαβιάρι και Βελουχιώτη Αρη στην αριστερά που κάνει διακοπές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη

Α και για να μην το ξεχάσω… O Στέφανος Κασσελάκης θα περάσει τις διακοπές του σε σουπερ λουξ βίλα στο Τέξας μαζί με τον Τάιλερ.

Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε σε πεντάστερο στη Νέα Υόρκη αφού είχε επιστρέψει από πολυήμερο ταξίδι στην Καραιβική.

Ο Τσίπρας πήγε στην Βιέννη και έμεινε σε πεντάστερη σουίτα στις διακοπές του.

Και η Αχτσιόγλου αγόρασε την μισή BOSS στο Golden Hall. Παιδιά, αυτή είναι η  Αριστερά στην Ελλάδα.  Πεντάστερα, Χαβιάρι και Βελουχιώτη Αρη…

Προβληματισμένος ο Κασσελάκης από τις εκκρεμότητες μελών της πολιτικής γραμματείας με την εφορία

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης με κάποια μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία στελέχη που συμμετέχουν στο όργανο έχουν εκκρεμότητες εκατομμυρίων ευρώ με την εφορία.

Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει σε περίπτωση κατά την οποία αρχίσουν οι διαρροές στα Μέσα Ενημέρωσης.

Οι εμμονές του Φλωρίδη «πονοκέφαλος» για το Μαξίμου

Η καθεστωτική νοοτροπία του Γ. Φλωρίδη και η εμμονή του στην αλλαγή των ποινικών κωδίκων προβληματίζει έντονα το Μαξίμου.

Ακόμη και στο πρόβλημα της οπαδικής βίας ο υπουργός Δικαιοσύνης έχει δική του ατζέντα και χαρακτηρίζει χάδι τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση.

Με την εμμονή του σε σκληρούς νόμους που προβλέπουν ποινές φυλάκισης ακόμη και για τα πλημμελήματα και τις ανατροπές που πρόκειται να επιφέρει στη λειτουργία των δικαστηρίων κατάφερε να ξεσηκώσει δικαστές και δικηγόρους.

Μάλιστα οι δικηγόροι απειλούν με αποχή διαρκείας από τις ποινικές υποθέσεις σε περίπτωση κατά την οποία περάσουν οι ποινικοί κώδικες.

Παράλληλα, επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο καθεστωτισμού μιλώντας στη Βουλή για τους ποινικούς κώδικες.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα ότι κράτησε ανοιχτή τη Βουλή παρά το γεγονός ότι είχε προαναγγείλει εκλογές.

Αυτό έγινε όπως είπε, για να αλλάξουν οι ποινικοί κώδικες και να αθωώνονται οι βαρυποινίτες.

Έφτασε μάλιστα σε σημείο να κατηγορήσει όλες τις κυβερνήσεις, γιατί όπως είπε με διάφορους νόμους προάσπιζαν τα δικαιώματα των εγκληματιών.

Πρόκειται για βαρύτατες κατηγορίες που αγγίζουν όλες τις κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και αφήνουν βαρύτατες σκιές.

Όταν ένας υπουργός Δικαιοσύνης κατηγορεί ολόκληρο το πολιτικό σύστημα ότι συνωμοτούσε για να προστατέψει τα συμφέροντα εγκληματιών, τότε αυτομάτως τίθεται σοβαρό πολιτικό ζήτημα.

Προφανώς ο πρωθυπουργός θα πρέπει να δώσει ο ίδιος εξηγήσεις γι΄ αυτά που καταγγέλλει ο Γ. Φλωρίδης.

Στο στόχαστρο των αρχών οι εκβιαστικές τακτικές των σουπερ μαρκετ

Στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών βρίσκονται οι καταγγελίες παραγωγών για τις εκπτώσεις που απαιτούν τα σούπερ μάρκετ, προκειμένου να τοποθετήσουν τα προϊόντα τους στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Όσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση τόσο καλύτερη είναι η θέση στην οποία τοποθετούνται τα προϊόντα.

Όσοι αρνούνται να υποκύψουν στον εκβιασμού βλέπουν τα προϊόντα τους να είναι εξαφανισμένα από τα ράφια.

Παρέλαση στα ανακριτικά γραφεία από πρώην διοικητές του ΟΣΕ

Παρέλαση από τα ανακριτικά γραφεία έχουν αρχίσει μια σειρά από πρώην διοικητές του ΟΣΕ, οι οποίοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο με την περιβόητη σύμβαση 717.

Οι παράγοντες του ΟΣΕ, αλλά και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι από το 2014 μέχρι σήμερα, κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με βαρύτατες καταγγελίες που αφορούν στην κατάχρηση δημοσίου χρήματος.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς έχουν αρχίσει να ψάχνουν και άλλες συμβάσεις δημοσίων οργανισμών για τις οποίες εκταμιεύτηκαν κοινοτικά κονδύλια, αλλά για άγνωστους λόγους δεν προχώρησαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάχρηση δημοσίου χρήματος και το ξέπλυμα είναι αδικήματα διαρκή και δεν υπόκεινται σε παραγραφές.

Παρά την μεγάλη διαφορά στις δημοσκοπήσεις, τρέμουν την αποχή στο Μαξίμου

Την πολιτική κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνουν όλες οι δημοσκοπήσεις.

Παρά την τεράστια διαφορά που χωρίζει το κυβερνών κόμμα από το ΠΑΣΟΚ που έχει περάσει στη δεύτερη θέση με ποσοστά που αγγίζουν το 15% στο Μαξίμου δεν εφησυχάζουν.

Το πρόβλημα για τους επικοινωνιολόγους του Μαξίμου δεν είναι η διαφορά αλλά το μέγεθος της αποχής.

Αυτό που τρέμουν στην κυριολεξία είναι το ενδεχόμενο να επαναληφθεί στις ευρωεκλογές το σύνδρομο της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών στον δήμο της Αθήνας.

Οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. απείχαν με αποτέλεσμα να εκτοξευτούν τα ποσοστά του Χάρη Δούκα χωρίς να αυξήσει ιδιαίτερα τις ψήφους του.

Με δεδομένο ότι οι ευρωεκλογές προσφέρονται για χαλαρή ψήφο αλλά και για τη λεγόμενη ψήφο διαμαρτυρίας δεν αποκλείονται εκπλήξεις.

Σε περίπτωση κατά την οποία οι ελεύθεροι επαγγελματίες που αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της Ν.Δ. απέχουν από τις εκλογές διαμαρτυρόμενοι για το φορολογικό νομοσχέδιο τότε τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος μπορεί να υποστούν καθίζηση.

Γιαυτό το Μαξίμου ρίχνει όλο το βάρος στην επιστολική ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες που μπορεί να έχει στο εσωτερικό.

Διαβάστε ακόμη: