Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, η επένδυση της φαρμακευτικής κάνναβης και το πολυδιαφημισμένο εργοστάσιο στην Κόρινθο δεν έχουν ακόμη αποδώσει, με αποτέλεσμα να επικρατεί γκρίνια μεταξύ των συνεταίρων που χρεώνουν σε πολιτικούς παράγοντες υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν!

Το ζήτημα που υφίσταται είναι ότι ακόμη η φαρμακευτική κάνναβη δεν έχει ενταχθεί σε καθεστώς συνταγογράφησης γεγονός που προκαλεί ζήτημα στην εν λόγω επένδυση, όπου τελικά η συμμετοχή των Ισραηλινών επιχειρηματιών είναι ένας μύθος, καθώς οι πληροφορίες λένε πως οι συνέταιροι είναι ντόπιοι, κρυφοί και φανεροί!

Στην συγκεκριμένη υπόθεση της επένδυσης της φαρμακευτικής κάνναβης φέρεται να έχει αναμιχθεί με την ιδιότητα του ως πρώην Υπ. Ανάπτυξης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παραδόξως ακόμη και σήμερα φέρεται να ασκεί πιέσεις όσον αφορά την συνταγογράφηση!

Αλήθεια με ποια ιδιότητα; Μήπως είναι Υπ. Υγείας και δεν το ξέρουμε;

Το παράδοξο ωστόσο είναι, πως την ώρα τούτη το Μαξίμου του συμπαραστέκεται.

Όχι φυσικά γιατί η κεντρική εξουσία ενδιαφέρεται για την φαρμακευτική κάνναβη, αλλά γιατί θέλει να κάνει το χατήρι στον Άδωνι, τον οποίο χρησιμοποίησε στην κόντρα με τον Αντώνη Σαμαρά για την τροπολογία μέσω της οποίας νομιμοποιούνται οι παράνομοι μετανάστες!

Διαβάστε ακόμη: