Διάβασα με μεγάλη προσοχή την βαθιά επιστημονική μελέτη που παρουσιάστηκε από όλα τα ΜΜΕ στον κόσμο, για τα μεγέθη του πέους διεθνώς, όπου με θλίψη πληροφορήθηκα ότι η Ελλάδα, βρίσκεται στην 75η θέση της κατάταξης, επί συνόλου 90 χωρών και μάλιστα ο Μέσος Όρος του ανδρικού πέους στη χώρα μας ανέρχεται σε 13,30 εκατοστά! Σε στύση, για να μην υπάρξει παρεξήγηση!!!

Οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγην, διότι πραγματικά πίστευα ότι ο μύθος του μεσογειακού εραστή που συνοδεύει τους άνδρες της χώρας μας, βασιζόταν και σε ένα πιο …αξιοπρεπές μέγεθος πέους και όχι στα μόλις 13,3 εκατοστά, που δυστυχώς μας στιγματίζουν στον πλανήτη, καθώς δημιουργείται μια διόλου θετική – ερωτική – σεξουαλική εντύπωση!

Θα μου πείτε: Μα το σεξ είναι μόνο θέμα μεγέθους; Θα σας απαντήσω: είναι θέμα ΚΑΙ μεγέθους, για να μην πω, Κυρίως είναι θέμα ΜΕΓΕΘΟΥΣ! Άλλο αν πολλές γυναίκες δεν το παραδέχονται δημοσίως για να μην φέρουν σε δύσκολη θέση τους συντρόφους τους!

Ωστόσο, με αφορμή την σημαντική αυτή διεθνή έρευνα που αποκαθιστά μια πραγματικότητα στην χώρα μας, όπου όπως γνωρίζετε ΠΟΛΛΟΙ και ΔΙΑΦΟΡΟΙ, ιδίως επώνυμοι, παριστάνουν ότι την έχουν μεγάλη, ενώ στην πραγματικότητα είναι …Μπάμιες, Φίφες, την έχουν όσο ένα …γαριδάκι, αναδεικνύεται απερίφραστα το …ζόρι που τραβάνε πασίγνωστοι πολιτικοί, προβεβλημένοι εν ενεργεία υπουργοί, διάσημοι τραγουδιστές, γνωστοί νομικοί, επιχειρηματίες και γόνοι μεγάλων οικογενειών!

Διότι σε μια χώρα όπου ο Μ.Ο. είναι μόλις 13,3 εκατοστά, το μέγεθος του κάθε Φίφα που παριστάνει τον γκόμενο, εμφανίζεται συνεχώς με άλλες συνοδούς και στο τέλος δεν του μένει καμία για …ευνόητους λόγους, θα πρέπει να προσδιορίζεται πέριξ των 5-6 εκατοστών!

Και μια που τόφερε η κουβέντα, πρέπει να σας πω ότι προβεβλημένος φωνακλάς υπουργός που καυχιέται ότι γυρίζει με την μια και με την άλλη, κατά προτίμηση τραγουδιάρες, είναι Μπάμιας! Όπως μου αποκάλυψε προσωπική μου φίλη από τα παλιά που σύναψε ερωτική σχέση μαζί του και μετά δεν ήξερε πώς να εξαφανιστεί!

Γνωστός Φίφας είναι και γόνος υπό κατάρρευση επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος μάλιστα είχε συνδέσει το μικροσκοπικό μόριο του με μια αντλία με την οποία το μεγάλωνε προσωρινά! Εξού και έφερε για χρόνια το «προσωνύμιο» Τρόμπας! Την ώρα που η τότε σύντροφος του δεν είχε αφήσει τίποτα όρθιο στο Νησί των Ανέμων, δικαίως όπως αποδεικνύεται!

Όμως πέος σαν γαριδάκι φημολογείται στην αγορά ότι έχει και πασίγνωστος τροβαδούρος του έρωτα, κάτι που κρυφοψιθυρίζουν όλες ανεξαιρέτως οι πρώην σύζυγοι ή σύντροφοι του!

Τα ίδια ακούγονται και για «βίαιο» εραστή- γκόμενο της καλής κοινωνίας, που έκανε παρέα με τα πιο χάι λαμόγια της πιάτσας στα στέκια των δήθεν και της διαφθοράς, από τη Μύκονο μέχρι τα Νότια Προάστεια!

Ο …μύθος του Μπάμια φαίνεται πως ακολουθεί δικηγόρους, επώνυμους επιχειρηματίες, δυο ακόμη τραγουδιστές (δεν εννοώ τον γνωστό γκέι) και έναν σοβαρό (υποτίθεται) άνθρωπο των media!

Όμως, η αλήθεια είναι, πως δεν θα πρέπει το ζήτημα αυτό, του μεγέθους να τους παίρνει από κάτω, διότι όταν ο ΜΟ είναι μόλις 13,3 εκατ. δεν θα πρέπει να αισθάνονται και τόσο μειονεκτικά! Διότι κακά τα ψέματα, ζούμε σε μια χώρα μικροτσούτσουνων, πολλοί από τους οποίους βιώνουν το σύνδρομο της μπανιέρας! Μέσα στο νερό, λόγω της διάθλασης του φωτός, την βλέπεις – και νομίζεις ότι την έχεις- μεγάλη!

Φήμες ότι μεθοδεύεται αλλαγή του νόμου όσον αφορά τις προϋποθέσεις για την θέση του Διοικητή της ΕΥΠ (πρέσβης ή απόστρατος) προκειμένου «να βολέψουν» συγκεκριμένο πρόσωπο που παρέχει υπηρεσίες στο περιβάλλον Μητσοτάκη!

Παρασκηνιακή κινητικότητα επικρατεί στις παρυφές του Μαξίμου, (του κανονικού και όχι του υπηρεσιακού) σχετικά με το διοικητικό πλαίσιο που θα διέπει την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών κατά τη νέα διακυβέρνηση της χώρας!

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, στο περιβάλλον της κεντρικής εξουσίας έχει αναπτυχθεί μια άποψη, που συγκλίνει στη λογική της αλλαγής του νόμου όσον αφορά τις προϋποθέσεις για να αναλάβει κάποιο πρόσωπο τη θέση του διοικητή!

Σε απλά λόγια, η σχετική φημολογία που έχει αναπτυχθεί κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει λόγο για σκέψεις αλλαγής του νόμου, που προβλέπει στη καρέκλα του επικεφαλής της ΕΥΠ να τίθεται πρώην διπλωμάτης ή απόστρατος αξιωματικός, προκειμένου να «βολέψουν» συγκεκριμένο πρόσωπο, που έχει παράσχει υπηρεσίες στο στενό περιβάλλον Μητσοτάκη!

Από κει και πέρα, οι πληροφορίες λένε πως η ΕΥΠ θα συνεχίσει να αναφέρεται στο Μαξίμου και πως τον ρόλο που είχε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, θα τον έχει ένας εκ των Υπουργών Επικρατείας! Λέγεται πάντως πως στις σχετικές συζητήσεις που είχαν διενεργηθεί, ο Σταύρος Παπασταύρου, φέρεται να είχε αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή με την ΕΥΠ!

Θα δεχόταν όμως, μόνο με τους δικούς του όρους, λένε οι πληροφορίες… Βεβαίως και ο Σκέρτσος καραδοκεί …

Ιδού η συμφωνία Ιβάν Σαββίδη- Ν. Κοκλώνη για το Open: Ο παρουσιαστής – παραγωγός αναλαμβάνει όλο το πρόγραμμα του καναλιού, με εξαίρεση το δελτίο ειδήσεων που το κρατά ο Ρωσοπόντιος ολιγάρχης – Η πρόταση Κυριακού και το «Όχι» του Star!

Option αγοράς μετά από 3 χρόνια στην τιμή των 70 εκατ. ευρώ κρατά ο Κοκλώνης, που θα πάρει ως προμήθεια το 3% του τελικού ποσού αν το Open πωληθεί σε τρίτο! Ο παρουσιαστής φέρεται να έδινε στον Σαββίδη 60 εκατ. ευρώ εδώ και τώρα!!!

Την παραγωγή και το κόστος όλου του προγράμματος του Open εκτός από το δελτίο ειδήσεων που παραμένει στα χέρια Σαββίδη, αναλαμβάνει ο παραγωγός- παρουσιαστής- επιχειρηματίας Ν. Κοκλώνης, με ταυτόχρονη ανάληψη του συνόλου της διαφήμισης, πλην εκείνης που αφορά το ενημερωτικό – ειδησεογραφικό πρόγραμμα!

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές μεταξύ Κοκλώνη,(ο οποίος εμπλέκεται μέσω της περίφημης εταιρίας Barkingwell media που ελέγχεται από την Αρχή για το ξέπλυμα και μάλιστα έχουν υπάρξει οι σχετικές δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών μετά από απόφαση του κυρίου Χ. Βουρλιώτη) και Σαββίδη έχει υπάρξει τελική συμφωνία η οποία προβλέπει τα εξής:

Ο Ν. Κοκλώνης αναλαμβάνει την παραγωγή και την εκμετάλλευση όλου του προγράμματος του Open με εξαίρεση το ενημερωτικό πρόγραμμα – δελτίο ειδήσεων, το οποίο κρατά ο Ρωσοπόντιος ολιγάρχης προκειμένου να ελέγχει την «γραμμή» και την πολιτική – γεωπολιτική κατεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού!

Η συμφωνία αφορά τρία χρόνια, στην εκπνοή των οποίων ο Ν. Κοκλώνης θα έχει δικαίωμα προτίμησης αγοράς του καναλιού στην τιμή των 70 εκατ. ευρώ! Σε διαφορετική περίπτωση, εάν το Open πωληθεί σε τρίτον σε τιμή άνω των 70 εκατ. ευρώ, ο Ν. Κοκλώνης θα δικαιούται ως προμήθεια το 3% του συνολικού ποσού!

Λέγεται ακόμη, χωρίς να δύναται να επιβεβαιωθεί σχετικά ότι ο Ν. Κοκλώνης προσέφερε στον Σαββίδη το ποσόν των 60 εκατ. ευρώ για αγορά του τηλεοπτικού σταθμού και εκείνος αρνήθηκε!

Σημειώνεται ωστόσο, ότι όπως είχε αποκαλύψει προ μηνός το Radar, η μόνη πρόταση εξαγοράς του Open που είχε στα χέρια του ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αυτή του Ant1 αντί του ποσού των 20 εκατ. ευρώ και την ανάληψη χρεών ύψους 16 εκατ. ευρώ!

Οι ίδιες πηγές ακόμη αναφέρουν ότι ο φάκελος πώλησης του Open έφτασε και στους μετόχους και την διοίκηση του Star, που δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον και φέρονται να επέστεψαν πίσω τον σχετικό φάκελο αυθημερόν!

Οι φήμες για συζητήσεις μεταξύ Γιάννη Παπαλέκα και Prodea σχετικά με στρατηγική συμμετοχή του Mr. Nammos στην εταιρία real estate – Υπέρ ο Αρης Καρυτινός, αντιδρά ο Χρ. Παπαχριστοφόρου!

Ο υπερδανεισμός (1,36 δις.) και τα υψηλά επιτόκια «θηλιά» στον λαιμό της Prodea! Το placement του 7,5% (για να επιτευχθεί η διασπορά) και το ζήτημα «πότε θα μπει ο Παπαλέκας και σε ποια τιμή»!

Παρά το κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας που διαχύθηκε επικοινωνιακά μετά τη συνάντηση με τους δημοσιογράφους, δεν χωρεί αμφιβολία ότι η κατάσταση «έχει ζορίσει» για την Prodea, η οποία πέραν του ζητήματος της διασποράς (free float) έχει να αντιμετωπίσει «την θηλιά» υπέρογκου δανεισμού (1,36 δις. ευρώ!!!) και δυσβάσταχτων υψηλών επιτοκίων!!!

Σημειώνεται ότι όπως η ίδια η εταιρία παραδέχτηκε, το μέσο κόστος δανεισμού ανέρχεται στο 5%, που με βάση τις αποφάσεις της Λαγκάρντ θα αυξηθεί περαιτέρω, δεδομένου ότι η αύξηση των επιτοκίων της ΕΚΤ θα συνεχισθεί τουλάχιστον μέχρι και τα τέλη του έτους!

Υπό το πρίσμα αυτό και με δεδομένη την αναγκαιότητα περαιτέρω διασποράς κατά 7,5% βάσει των χρηματιστηριακών νόμων, έχει αρχίσει στην αγορά του real estate μια συζήτηση σχετικά με το ενδεχόμενο εισόδου στην Prodea στρατηγικού επενδυτή που πιθανότατα δεν θα περιοριστεί στο 7,5% που επιβάλει η κείμενη νομοθεσία για να επιτευχθεί η απαιτούμενη διασπορά του 15%, αλλά θα επεκταθεί μετοχικά ακόμη περισσότερο!

Την ώρα τούτη οι κουβέντες που γίνονται επισήμως αφορούν το 7,5% που βάσει της τρέχουσας χρηματιστηριακής αξίας (με premium 30%) αποτιμάται στα 146 εκατ. ευρώ!!! Και η συζήτηση που γίνεται κάνει λόγο είτε για placement όλου του ποσοστού σε ένα πρόσωπο (φυσικό ή νομικό) είτε ευρύτερη διασπορά στο επενδυτικό κοινό!

Από εκεί και πέρα ωστόσο, η αγορά βοά ότι παρασκηνιακές συζητήσεις γίνονται με τον ισχυρό άνδρα του real estate στην Ελλάδα Γιάννη Παπαλέκα, τον αποκαλούμενο Mr Nammos, επιστήθιο φίλο του Αντώνη Ρέμου, που έκανε καριέρα στην Ρουμανία και σήμερα φέρεται να εμπλέκεται και στο project της Grivalia στα Αστέρια Γλυφάδας!

Πρόκειται για έναν σεβαστό και αξιόπιστο επιχειρηματία, που κινήθηκε μεθοδικά και επιθετικά στον χώρο τα τελευταία χρόνια, καταγράφοντας τεράστιες υπεραξίες!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι εν λόγω συζητήσεις με τον κύριο Παπαλέκα αφορούν συμμετοχή του πολύ υψηλότερη από το 7,5% της Prodea που έχει μπει στο τραπέζι! Και με την είσοδο Παπαλέκα φέρεται να συμφωνεί ο γνωστός για τον βίο και την πολιτεία του Διευθύνων Σύμβουλος της Prodea Αρης Καρυτινός, ενώ οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι στην αντίθετη κατεύθυνση, απέναντι στην είσοδο Παπαλέκα, βρίσκεται ο πρόεδρος της Prodea κ. Χρ. Παπαχριστοφόρου!

Οι εξελίξεις την ώρα τούτη τρέχουν! Και οι πληροφορίες λένε πως στην περίπτωση που τελικά ο Γιάννης Παπαλέκας εμπλακεί δυναμικά στην Prodea, τότε πιθανόν να υπάρξει ντόμινο επιθετικών μετοχικών κινήσεων ή ευρύτερων συνεργασιών σε όλο τον κλάδο…

Το ζήτημα ωστόσο που την ώρα τούτη εγείρεται και αφορά την χρηματιστηριακή αγορά είναι «πότε θα μπει ο Παπαλέκας και σε ποια τιμή»!

Οι αντίθετες διαδρομές δύο πρώην πρωθυπουργών και αρχηγών της ΝΔ: Ο Αντ. Σαμαράς στήριξε την παράταξη και συντάχθηκε με τον Μητσοτάκη, σε αντίθεση με τον Κ. Καραμανλή που υπήρξε δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ και το σύστημα του καταποντίστηκε!

Ο Αντ. Σαμαράς έχει την αποδοχή της βάσης και τιμάται από το Χάρβαρντ και τον αμερικανικό παράγοντα, την ώρα ο Βούδας της Ραφήνας περιφέρεται σε βουνά και ταβέρνες…

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η στάση, η συμπεριφορά και οι πολιτικές διαδρομές δύο ιστορικών πρωθυπουργών και αρχηγών της ΝΔ, κρίνονται τόσο από την παράταξη όσο και από την κοινωνία, που καταλήγει άλλωστε στην δική της ετυμηγορία!

Από τη μια πλευρά ο Αντώνης Σαμαράς, που κράτησε όρθια τη χώρα στην εποχή της λαίλαπας των μνημονίων και την έβγαλε για λίγο στις αγορές το 2014, μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και να μπει ταφόπλακα, ο οποίος όχι μόνο στήριξε με προσωπικές μάχες την παράταξη σε όλες τις δύσκολες στιγμές, αλλά συντάχθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ουδέποτε τον υπονόμευσε, ακόμη κι όταν από μέσα «του την έπεφταν» του πρωθυπουργού για τις υποκλοπές!

Και όλοι όσοι είναι κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη γνωρίζουν καλά από πρώτο χέρι, πόσο δίπλα του στάθηκε ως «στρατιώτης της παράταξης» ο Αντώνης Σαμαράς, που τα έδωσε όλα, για την τελική επικράτηση!

Από την άλλη πλευρά, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο αποκαλούμενος και Βούδας της Ραφήνας, όχι μόνο κράτησε αποστάσεις από την αρχηγία Μητσοτάκη που ποτέ δεν την είδε με καλό μάτι, αλλά αντιθέτως αποτέλεσε δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο παραχώρησε πλήθος από προβεβλημένα καραμανλικά στελέχη τα οποία ανέλαβαν ρόλους εξουσίας, ενίοτε και θεσμικούς!

Σε αντίθεση με τον Σαμαρά, ο Καραμανλής ακολούθησε μια δική του διαδρομή, αποστασιοποίησης αντί για μάχη, ταύτισης επί χρόνια με τον πολιτικό εχθρό αλλά και εσωτερικής πολιτικής με λόγους υπονομευτικούς (πχ Ανώγεια) όταν προέκυψε το ζήτημα των παρακολουθήσεων!

Υπό αυτό το πρίσμα σήμερα, ο Αντώνης Σαμαράς απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της βάσης και των στελεχών της παράταξης, της εκτίμησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και τιμάται από το Χάρβαρντ και τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα!

Στην αντίπερα όχθη το Καραμανλικό σύστημα (όσοι δεν μετακόμισαν επισήμως στον ΣΥΡΙΖΑ) καταποντίστηκε και ο Βούδας της Ραφήνας περιφέρεται σε βουνά και ταβέρνες χωρίς να του δίνει κανείς σημασία!

Σημάδια των καιρών …

Διαβάστε ακόμη: