Οι μοναδικές καλές στιγμές στο Φάληρο απόψε (15/09), αφορούσαν την παρουσίαση του Χάμες Ροντρίγκες. Η συνέχεια της βραδιάς ήταν ξανά εφιαλτική για τον απογοητευτικό Ολυμπιακό, ο οποίος έχασε διά περιπάτου με 0–3 από τη Φράιμπουργκ και παραμένει τελευταίος, χωρίς βαθμό, στον όμιλο του Europa League. Αναμένεται δύσκολη νύχτα (και) για τον Κάρλος Κορμπεράν.

Ο γερμανικός σύλλογος έλαβε ασφαλές προβάδισμα χάρη στα τέρματα των Χέφλερ (5’) και Γκρέγκοριτς (25’), με τον Αυστριακό επιθετικό να «κλειδώνει» τη νίκη στο 52’.

Την επόμενη αγωνιστική, οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν τη Κάραμπαγκ στις 06/10, ενώ, η Φράιμπουργκ θα υποδεχθεί τη Ναντ. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα αρχίσουν στις 22:00.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από νωρίς τα… δόντια τους και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Γκρέγκοριτς εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Χέφλερ… πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και ολομόναχος, «άνοιξε» το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ως απόρροια αυτού του γεγονότος, στο 25ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Κιέρεχ από τα αριστερά τροφοδότησε τον Γκρέγκοριτς και εκείνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 39’, χάθηκε η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Ουί–Τζο Χουάνγκ.

Μετά την ανάπαυλα, η Φράιμπουργκ απείλησε ξανά πρώτη, στο 47ο λεπτό με τον Έγκεσταϊν, ενώ, στο 52’ «έγραψε» το 3–0. Ύστερα από σέντρα στην περιοχή, ο Γκίντερ από τα αριστερά γύρισε τη μπάλα με το κεφάλι. Στην άλλη πλευρά της περιοχής περίμενε ο Γκρέγκοριτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μετά το 3–0, ο ρυθμός του αγώνα υποχώρησε αισθητά. Το παιχνίδι ήταν, πλέον, διαδικαστικού χαρακτήρα, με το σκορ να μην αλλάζει έως την ολοκλήρωση.

Ολυμπιακός: Βάτσλικ, Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46’ Κούντε), Βερσάλικο (71’ Άβιλα), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46’ Ρέαμπτσιουκ), Μπόουλερ (63’ Ελ Αραμπί), Μπιέλ, Μασούρας (63’ Ροντρίγκες), Ουί–Τζο Χουάνγκ.

Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Λίνχαρτ, Γκίντερ, Γκούντερ, Σιλντιγιά (78’ Κίμπλερ), Χέφλερ, Έγεκσταϊν, Ντοάν (69’ Πέτερσεν), Γκρίφο (79’ Καϊτέλ), Κέρεχ (63’ Γιονγκ), Γκρέγκοριτς (62’ Σάντε).

Διαβάστε ακόμη: