Ενώ η Σακίρα μετακόμισε μόνιμα στο Μαϊάμι, αφήνοντας πίσω την παλιά της ζωή, μετά τον χωρισμό με τον Ζεράρ Πικέ και φαινόταν πως ήταν έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή με τον Λιούις Χάμιλτον, φαίνεται πως ένα μοντέλο από τη Βραζιλία «απειλεί» την ευτυχία της.

Το τελευταίο διάστημα, φημολογείται πως η Κολομβιανή σταρ και ο Βρετανός οδηγός της F1 έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό πόσο «σοβαρά» είναι τα πράγματα μεταξύ τους.

Πριν λίγες ημέρες, δημοσίευμα του People ανέφερε πως ένα νέο ειδύλλιο έχει ξεκινήσει μεταξύ τους, πράγμα που επιβεβαίωσαν και πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

«Το φλερτ ξεκίνησε πριν λίγες εβδομάδες στο Μαϊάμι κι εξακολουθεί να υφίσταται, ενώ και οι δύο νιώθουν αυτές τις “πεταλούδες στο στομάχι”», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους.

Όπως φαίνεται όμως, η Σακίρα δεν είναι η μόνη γυναίκα στη ζωή του Λιούις Χάμιλτον. Κάποιες αναρτήσεις που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Twitter θέλουν τον οδηγό της F1, να βγαίνει επίσης, με το 25χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία, Τζουλιάνα Ναλού.

Οι δύο τους έχουν εμφανιστεί και στην ίδια καφετέρια, ενώ τον Ιανουάριο εικάζεται πως βρέθηκαν μαζί σε ένα τζακούζι με κοινούς τους φίλους.

Ποια είναι η Τζουλιάνα Ναλού

Η Τζουλιάνα Ναλού είναι διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία. Συνεργάζεται με πολλά διάσημα πρακτορεία, συμπεριλαμβανομένων των Mix Models, MGM Models και Elite Model Management.

Η 25χρονη καλλονή έχει επίσης, μια δυναμική παρουσία στο Instagram, αφού την ακολουθούν περίπου 1 εκατ. followers.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Latina», η Τζουλιάνα Ναλού ξεκίνησε την καριέρα της στα 19 της χρόνια, μετά από ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες, όπου υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με την «Elite».

Τον περασμένο χρόνο, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, για λογαριασμό του brand «6PM».