Καταπέλτης ήταν ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη, Ιωάννα Μάνδρου και Λένα Φλυτζάνη, παρά τις… πιέσεις και τις διαρκείς παρεμβολές που του έκαναν οι “οικοδεσπότες” του καναλιού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Τζωρτζάκης, πριν μερικές ημέρες κατήγγειλε μαζί με άλλους δυο συναδέλφους του, τον Γιάννη Νιάρρο και τον Ερρίκο Μηλιάρη, γνωστό σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση, κατά τη διάρκεια ενός δοκιμαστικού για ταινία, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

«Δε φημολογείται αλλά όλα δείχνουν ότι υπάρχει ένα κύκλωμα παιδεραστίας, δε μιλάμε απλώς για έναν άνθρωπο που κατηγορείται για παιδεραστία», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος έβαλε και την πολιτική διάσταση του ζητήματος.

«Αφορά στο σύνολό της την ελληνική κοινωνία το θέμα, το τι κράτος, τι κοινωνία έχουμε στην πραγματικότητα»

Και πρόσθεσε ο 35χρονος ηθοποιός:

«Από μικρός παρακολουθώ την εξουσία, τις εκάστοτε κυβερνήσεις αυτού του τόπου να “γράφουν” τους πολίτες στα παλιά τους τα υποδήματα. Δε φτάνει ένας από μόνος του να γίνει διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, που σημαίνει ότι κάποιοι τον τοποθέτησαν στη θέση αυτή… Δεν έχει παραιτηθεί ούτε ένας από αυτή την κυβέρνηση..»

Όπως επισήμανε ο Χ. Τζρτζάκης, «μιλάμε για ένα κύκλωμα παιδεραστίας και η υπουργός Πολιτισμού σφυρίζει αδιάφορα, προσπαθεί να σώσει την πολιτική της καριέρα»!

Η… θεατρόφιλη – κατά δήλωσή της στην εκπομπή – Ιωάννα Μάνδρου του δικαιολογήθηκε ότι δεν είναι δουλειά της υπουργού να κάνει έρευνα, για να λάβει την απάντηση του ηθοποιού: «Δε ζητάω να παραιτηθεί η υπουργός επειδή γνώριζε, αν γνώριζε να παρέμβει ο εισαγγελέας, αλλά να παραιτηθεί επειδή δεν γνώριζε»!

«Κόζα Νόστρα είστε!»

Με χθεσινή του ανάρτηση του στο Facebook ο Χ. Τζωρτζάκης είχε γράψει:

«Η υπουργός Πολιτισμού είπε δημόσια ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης, που η ίδια διόρισε ως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού θεάτρου κατ’ εντολή του Μητσοτάκη, είναι ενας επικίνδυνος άνθρωπος που την εξαπάτησε. Το είπε πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη για την ενοχή του. Μα καλά ρε ξεφτίλες εσείς δε μας λέγατε μέχρι χθες ότι αυτά είναι ζητήματα της δικαιοσύνης και να μην είμαστε ανθρωποφάγοι γιατί υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας; Αν αυτό δεν είναι συγκάλυψη κουκούλωμα και διαχείριση πολιτικού κόστους σε υπόθεση βιασμών ανηλίκων κατά εξακολούθηση και κατά συρροή τότε τι είναι; Πείτε μας γαμ@ την ψυχραιμία σας. Κόζα Νόστρα είστε.»

Η υπουργός Πολιτσμού είπε δημόσια ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης, που η ίδια διόρισε ως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού…

Δημοσιεύτηκε από Χάρης Τζωρτζάκης στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021