Ένα ξεκαθάρισμα για την προσωπική της ζωή έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ, πως δηλαδή δεν αναζητά κάποιον σύντροφο, υπογραμμίζοντας ότι αυτή την περίοδο προτιμά να εστιάζει στη σχέση με τον εαυτό της. Λίγο μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στα American Music Awards 2025, η 55χρονη σταρ απάντησε με ειλικρίνεια για το χιουμοριστικό σχόλιο που έγινε στην εκδήλωση για τη ζωή της από την Τίφανι Χάντις, τονίζοντας ότι απολαμβάνει την καθημερινότητά της χωρίς την ανάγκη για έναν άντρα στο πλευρό της.
Η Λόπεζ μίλησε στην εκπομπή «Access Hollywood» για τη σχέση με τον εαυτό της και απάντησε με ειλικρίνεια στο χιουμοριστικό σχόλιο της Χάντις. «Μου είπε να πάμε για “κυνήγι αντρών”, και της είπα “κορίτσι μου, δεν ψάχνω για άντρα. Είμαι καλά αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να το χαλάσω αυτό, εντάξει;”», δήλωσε χαρακτηριστικά η Λόπεζ . Η κωμικός Τίφανι Χάντις ανέβηκε στη σκηνή αμέσως μετά την εκρηκτική έναρξη της Λόπεζ και αποθέωσε τη φίλη της, λέγοντας: «Πόσο φοβερό είναι που η Τζένιφερ Λόπεζ παρουσιάζει τα AMA; Αυτά φέτος θα έπρεπε να λέγονται JMAs!» και πρόσθεσε αστειευόμενη: «Από τον πρόλογο και μόνο, “η Τζένιφερ από τη γειτονιά” έκανε όλα της τα βήματα και πήρε όλα της τα φιλιά. Άφησέ μου κι εμένα έναν χορευτή, Τζένιφερ Λόπεζ! Δεν είσαι η μόνη ελεύθερη εδώ μέσα».
Jennifer Lopez isn’t in any rush after her divorce from Ben Affleck, saying she’s “not looking for no man.”
Full details here: https://t.co/8ndVoqfTfg pic.twitter.com/QPoZHMKDTX
— Complex (@Complex) May 27, 2025
Η Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2022, οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους στις αρχές του 2025, μετά από λιγότερο από δύο χρόνια γάμου. Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της την προσωπική της περιπέτεια και κοιτά μπροστά. «Μου φαίνεται το ιδανικό καλοκαίρι για να γιορτάσω την ελευθερία και τη χαρά μου», είχε δηλώσει η Λόπεζ πριν την τελετή στο «People», περιγράφοντας την καθημερινότητά της ως «υγιή και γεμάτη θετική ενέργεια».