Η σούπερ σταρ της ποπ μουσικής, Τζένιφερ Λόπεζ, μπαίνει δυναμικά στην αγορά των premium αλκοολούχων ποτών με την εταιρεία The House of Delola. Τα προϊόντα της είναι έτοιμα κοκτέιλ χωρίς γλουτένη που παρασκευάζονται με φυσικά βότανα και έχουν χαμηλότερες θερμίδες από τα παραδοσιακά μείγματα. Δεν θα μπορούσαν βέβαια να μη διαθέτουν και όμορφα χρωματιστά μπουκάλια, εφάμιλλα της ιδιοσυγκρασίας της Λατίνας τραγουδίστριας.

Η πρώτη κυκλοφορία, το Delola Spritz, διατίθεται σε τρία πρωτότυπα κοκτέιλ: Bella Berry Spritz (με μούρα, ιβίσκο και premium βότκα), Paloma Rosa Spritz (γκρέιπφρουτ, σαμπούκα και τεκίλα υψηλής ποιότητας) και L’Orange Spritz (πορτοκάλι, passion fruit και premium amaro).

Το Delola θα προσφέρεται σε επιλεγμένα παντοπωλεία, κάβες, εστιατόρια και μπαρ από τον Απρίλιο, ξεκινώντας φυσικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες και συνεχίζοντας στην παγκόσμια αγορά μέσα στα επόμενα χρόνια.

«Μου αρέσει να διασκεδάζω και να χαλαρώνω με φίλους, αλλά ποτέ δεν βρήκα ένα ποτό που να είναι κατάλληλο για μένα. Ήμουν σε αναζήτηση για κάτι που θα μπορούσα να απολαύσω και να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής μου. Όταν δεν το βρήκα, αποφάσισα να δημιουργήσω το Delola. Οι στόχοι μου ήταν καλύτερα υλικά, καλύτερη γεύση, λιγότερες θερμίδες από τα παραδοσιακά κοκτέιλ και να μην χρειάζεται ανάμειξη. Κάτι εύκολο, διασκεδαστικό, φρέσκο και νόστιμο. Ήξερα ότι αν το έβρισκα θα το εκτιμούσαν κι άλλοι. Το Delola δίνει στους ανθρώπους την ελευθερία να απολαμβάνουν ένα ωραίο κοκτέιλ χωρίς κόψιμο, στίψιμο και ανάμειξη. Κάθε ένα εμφιαλώνεται σε ένα όμορφο γυάλινο μπουκάλι και είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Απλώς περιχύνουμε με πάγο και απολαμβάνουμε. Ξεκίνησα αυτό το ταξίδι πριν από δύο χρόνια και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους μοιράζομαι τη Delola με τον κόσμο», ανέφερε η Λόπεζ.

Η σταρ ανακάλυψε τα spritz σε μια ιταλική ακτή, περιοχή που είναι και το αγαπημένο της καταφύγιο διακοπών. Η τραγουδίστρια εμπνεύστηκε να αναπτύξει τα δικά της δροσιστικά κοκτέιλ με βάση το αλκοόλ χωρίς τεχνητά χρώματα και χωρίς όλα τα σάκχαρα που μπορούν να περιέχουν τα παραδοσιακά spritzes.

Η ανάπτυξη του Delola το 2020 σε συνεργασία με τους βετεράνους της βιομηχανίας ποτών, Κεν Όστιν και Τζένα Φάγκναν, και τον μάνατζερ και επιχειρηματικό συνεργάτη της Μπένι Μεντίνα. Η Λόπεζ στρατολόγησε επίσης την παγκοσμίου φήμης mixologist Λινέτ Μαρέρο για να τελειοποιήσει τις συνταγές. Η Μαρέρο αναδείχθηκε το 2021 ως «Η Καλύτερη Μixologist Παγκοσμίως» από τους συναδέλφους της σε όλο τον κόσμο και είναι γνωστή για την ικανότητά της να δημιουργεί ποιοτικά κοκτέιλ παγκόσμιας κλάσης.

Η Λόπεζ και η ομάδα της Delola εργάζονται παράλληλα για την ανάπτυξη ενός προγράμματος υποτροφιών που θα συνεισφέρει χρήματα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για γυναίκες που διαφορετικά δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην παιδεία.