Η Τζένιφερ Άνιστον ενθαρρύνει τον κόσμο που την ακολουθεί να κάνει δωρεά στο ίδρυμα του Μάθιου Πέρι, που εργάζεται για να βοηθήσει όσους υποφέρουν με ζητήματα εθισμού. Η ηθοποιός έκανε δωρεά για να ευαισθητοποιήσει το κοινό, με αφορμή την Giving Tuesday, δηλαδή την πρώτη Τρίτη μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών που έχει αφιερωθεί στην γενναιοδωρία και τον ακτιβισμό .

Σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: «Για την Ημέρα των Ευχαριστιών, παρακαλώ ελάτε σε εμένα και την οικογένεια του Μάττυ να στηρίξουμε το ίδρυμά του, που εργάζεται για να βοηθήσει όσους υποφέρουν με ζητήματα εθισμού. Θα ήταν ευγνώμων για την αγάπη που δείχνετε».

Στη συνέχεια, μοιράστηκε επίσης μια ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό του Ιδρύματος Μάθιου Πέρι στο Instagram με την φράση: «Ο εθισμός είναι πολύ ισχυρός για να τον νικήσει κανείς μόνος του. Αλλά μαζί, μια μέρα τη φορά, μπορούμε να το νικήσουμε».

Η Τζένιφερ Άνιστον συμπεριέλαβε έναν σύνδεσμο με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση, την οποία ξεκίνησε η οικογένεια του Πέρι, μετά τον θάνατό του στις 28 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών.

Story της Τζένιφερ Άνιστον για το ίδρυμα του Μάθιου Πέρι

Διαβάστε ακόμη: