H Tζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κόξ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ έσπασαν την σιωπή τους και αποχαιρετήσαν με μια σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram τον αγαπημένο φίλο και συμπρωταγωνιστή τους στα «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι.

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός, ως «Τσάντλερ», ο ένας από τους πρωταγωνιστές της εμβληματικής σειράς «Friends», προκάλεσε παγκόσμιο σοκ.

H ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον για την απώλεια του Μάθιου Πέρι:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

«Ωχ, αυτό έχει χτυπήσει βαθιά… Το να πρέπει να αποχαιρετήσω τον Μatty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναβιώσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια σε κάποιο σημείο της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης. Το να είσαι σε θέση να ΚΑΤΣΕΙΣ πραγματικά με αυτή τη θλίψη σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές της χαράς και της ευγνωμοσύνης που έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά. Και εμείς τον αγαπήσαμε βαθιά», αναφέρει η Άνιστον.

Συνεχίζει: «Ήταν τόσο πολύ μέρος του DNA μας. Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Ήταν μια επιλεγμένη οικογένεια που άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποια θα ήταν η πορεία μας. Για τον Matty, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Όπως έλεγε ο ίδιος, αν δεν άκουγε το ”γέλιο” νόμιζε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάσουμε. Και γέλασε πολύ».

Καταλήγοντας, η Τζένιφερ Άνιστον, γράφει: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, διάβαζα τις συνομιλίες μας. Γελούσα και έκλαιγα και μετά ξαναγελούσα. Θα τις κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα. (Δείτε τη δεύτερη διαφάνεια…)»

Στην συνομιλία τους, που δημοσίευσε η Άνιστον, ο Μάθιου Πέρι σχολιάζει μια παλιά φωτογραφία τους λέγοντας: «Το να σε κάνω να γελάσεις, μου έφτιαξε τη μέρα. Μου έφτιαξε τη μέρα»

Και η Άνιστον απαντά: «Ωωω η πρώτη από τις χιλιάδες φορές».

Η Άνιστον κλείνει το αποχαιρετιστήριο μήνυμά της λέγοντας: «Μatty, σ’ αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι τελείως γαλήνιος και εκτός οποιουδήποτε πόνου. Σου μιλάω κάθε μέρα… μερικές φορές μπορώ σχεδόν να σε ακούσω να λες “θα μπορούσες να ΕΙΣΑΙ πιο τρελή;”.

Ξεκουράσου αδερφούλη.
Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα…».

Η ανάρτηση της Κόρτνεϊ Κόξ

H Κόρτνεϊ Κοξ αποχαιρέτησε τον συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια» Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών, με μία συγκινητική ανάρτηση και ένα αγαπημένο απόσπασμα της σειράς στο Instagram.

Η σκηνή δείχνει το «ζευγάρι» Τσάντλερ Μπινγκ και Μόνικα Γκέλερ στο κρεβάτι ενός ξενοδοχείου στο Λονδίνο και αποκαλύπτει τι πραγματικά έγινε πίσω από τη σκηνή που λάτρεψαν οι θαυμαστές της σειράς.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

«Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που είχα μαζί σου Mάτι και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που εύχομαι να μπορούσα να μοιραστώ. Προς το παρόν, αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου», έγραψε η Κοξ και συνεχίζει.

«Για να αναφερθώ λίγο στο παρελθόν, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται ότι θα είχαν μια ερωτική περιπέτεια μιας νύχτας στο Λονδίνο. Αλλά λόγω της αντίδρασης του κοινού, έγινε η αρχή της ερωτικής τους ιστορίας. Σε αυτή τη σκηνή, πριν αρχίσουμε να γυρίζουμε, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός» κατέληξε η σταρ.

Η ανάρτηση του Ντέιβιντ Σουίμερ

Μέσω μίας συγκινητικής δημοσίευσης, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, που «ενσάρκωσε» τον Ρος Γκέλερ στη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», αποχαιρέτησε σήμερα (15/11) τον επί σειρά ετών συμπρωταγωνιστή του, Μάθιου Πέρι, ο οποίος πέθανε στις 28 Οκτωβρίου, σε ηλικία 54 ετών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ ανήρτησε μία κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «Μάτι, σε ευχαριστώ για τα δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο κωμικό χρόνο και την ερμηνεία σου.

Θα μπορούσες να πάρεις μία απλή γραμμή από το σενάριο και να την μετατρέψεις σε ό,τι ήθελες εσύ, με αποτέλεσμα να γίνει τόσο εντελώς πρωτότυπο και απρόσμενα αστείο, που εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να εκπλήσσει και είχες καρδιά.

Ήσουν γενναιόδωρος και το μοιράσθηκες αυτό μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία οικογένεια, από έξι ανθρώπους που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Αυτή η φωτογραφία είναι από μία από τις αγαπημένες μου στιγμές, μαζί σου. Τώρα, με κάνει να χαμογελώ και να θρηνώ ταυτόχρονα.

Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς γύρω και να λες: “Θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλα σύννεφα;”».

 

Διαβάστε ακόμη: