Για τη μητρότητα μίλησε, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός Τζένη Θεωνά η οποία αναφέρθηκε και στο αν τελικά θα βαφτιστεί το παιδί της με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», η Τζένη Θεωνά δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει με τη βάφτιση του παιδιού της, καθώς όπως λέει, είναι δυόμισι ετών και σε λίγο μπορεί να πάει να βαφτιστεί και μόνο του.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την ηθοποιό αν σκοπεύουν με τον Δήμο Αναστασιάδη να βαφτίσουν τον γιο τους Αρίωνα και εκείνη είπε με χιούμορ το εξής:

«Το παιδί σε λίγο θα πάει μόνο του στον ποταμό, θα διαλέξει και άλλο όνομα, θα μπει, θα βγει, δε ξέρω τώρα αν μπορούμε να μιλάμε για βάφτιση, είναι 2.5 ετών. Μπορεί όμως, δεν το αποκλείω», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνει ένα μυστήριο και να γιορτάσουμε αυτό το πλάσμα που είναι μαγικό και να μας ευχηθούν. Ήταν και τα πρώτα γενέθλια σε καραντίνα, ήταν και τα δεύτερα σε στενό κύκλο, οπότε κάπως θα το ήθελα πάρα πολύ», προσέθεσε στη συνέχεια.

https://www.youtube.com/watch?v=0kxFfy3sQlY

Σημειώνεται πως η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης εδώ και λίγα χρόνια έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Οι δύο τους γνωρίστηκαν πριν επτά χρόνια μέσα από την παράσταση Rocky Horror Story στην οποία πρωταγωνιστούσαν και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Και πριν δύο χρόνια περίπου, η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον γιο τους τον Αρίωνα, ο οποίος δεν έχει βαφτιστεί ακόμη, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον έρωτά τους.

Πώς είναι ο Δήμος Αναστασιάδης ως μπαμπάς;

Για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη, η Τζένη Θεωνά είπε ότι «είναι ένας πολύ συμμετοχικός μπαμπάς», μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον αγαπημένο της σύζυγο, τον οποίο, όπως εξομολογήθηκε, τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά.

«Ο Δήμος είναι αρκετά συμμετοχικός, είναι πολύ καλός μπαμπάς και είναι και ο Αρίωνας πολύ τυχερός με αυτό. Όμως δεν είναι κανείς εκ των δύο του προγράμματος, οπότε δυσκολευόμαστε λίγο στο ποιος θα αναλάβει κάποια δέσμευση».

Επίσης, τόνισε πως «ο Δήμος είναι φοβερά δοτικός αλλά στον δικό του χρόνο, στη δική του στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να καλουπωθεί και να πει αυτός θα κάνει αυτό και εγώ κάτι άλλο. Συρρικνώνεται ο προσωπικός σου χρόνος».