Ο Τζέισον Μομόα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία διαμάχη ανάμεσα σε εκείνον και τον Κρις Χέμσγουορθ.

Ο ηθοποιός πρόσφατα είχε κοινοποιήσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, στο οποίο φαινόταν να αποδοκιμάζει τον συνάδελφό του για τη σωματική του διάπλαση.

Αναφέρει μάλιστα, πως ο ίδιος δεν χρειάστηκε να γυμναστεί για να «φουσκώσουν» οι μυς του, σε αντίθεση με τον Κρις Χέμσγουορθ.

@prideofgypsies Eat your heart out, @Chris Hemsworth ♬ original sound – Jason Momoa

Στο εν λόγω βίντεο, συνεχίζει δείχνοντάς του το μπράτσο του, υπονοώντας πως στην ταινία «Aquaman» έχει καλύτερη σωματική διάπλαση από τον συνάδελφό του στο «Thor».

Η ανάρτηση αυτή του Μομόα ήταν η αιτία για τις φήμες που ξεκίνησαν, με το κοινό να πιστεύει ότι υπάρχει κόντρα ανάμεσα στους δύο άνδρες.

μομοα

Ωστόσο, ο Τζέισον Μομόα το διέψευσε. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Extra, ανέφερε: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Στην πραγματικότητα, κάλεσα τον Κρις για να με βοηθήσει να ετοιμαστώ για το “Aquaman”. Είναι ιδιοκτήτης του Center Fit. Είναι υπέροχο. Για μένα, αυτός είναι ο άνθρωπος που πρέπει να έχουν όλες οι αφίσες που μιλούν για γυμναστική. Φαίνεται υπέροχος κι είναι τεράστιος».

Ύστερα πρόσθεσε: «Είμαστε φίλοι. Σίγουρα δεν είμαι τόσο μεγαλόσωμος όσο αυτός. Πρέπει να φορέσω κοστούμι για να γίνω έτσι».

Διαβάστε ακόμη: