Η Άμπερ Χερντ έχει εξαφανιστεί εντελώς από το νέο τρέιλερ του «Aquaman and the Lost Kingdom» – εν μέσω ισχυρισμών ότι ο ρόλος της μειώθηκε μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε λόγω της δικαστικής υπόθεσης με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ.

Η 37χρονη ηθοποιός, η οποία εμφανίστηκε ως Mera στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, δεν φαίνεται πουθενά στο τελευταίο teaser για την ταινία, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου 2023.

Η Χερντ υποδύεται την κόρη του βασιλιά Νηρέα, που μπορεί να ελέγχει το νερό με το μυαλό της και να επικοινωνεί τηλεπαθητικά με άλλους Ατλάντες – και η οποία γίνεται σύζυγος του Aquaman (Τζέισον Μομόα).

Όπως θα δείτε, το βίντεο ξεκινά με τον Μομόα στο ρόλο του μπαμπά, αλλά φαίνεται ότι σύντομα θα αφήσει στην άκρη της πάνες και τα μπιμπερό, αφού ως Βασιλιάς της Ατλαντίδας θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια νέα ομάδα κακών.

Το τρέιλερ της κινηματογραφικής ταινίας περιλαμβάνει αρκετά πλάνα της Νικόλ Κίντμαν, η οποία επιστρέφει ως Βασίλισσα Ατλάνα ενώ βλέπουμε και τον Πάτρικ Γουίλσον ως Όρμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τζέιμς Γουάν έχει εξηγήσει τι συμβαίνει με τον μειωμένο ρόλο της Χερντ στην επερχόμενη ταινία, επιμένοντας ότι η συνέχεια του Aquaman δεν σκόπευε ποτέ να επικεντρωθεί στον χαρακτήρα της Mera.

«Το πρώτο Aquaman ήταν το ταξίδι του Άρθουρ και της Mera. Η δεύτερη ταινία θα είναι πάντα ο Άρθουρ και ο Όρμ», είπε στο Entertainment Weekly.

Και συνέχισε: «Λοιπόν, η πρώτη ήταν μια ρομαντική ταινία δράσης-περιπέτειας, η δεύτερη είναι μια ταινία δράσης-περιπέτειας bromance».

Διαβάστε ακόμη: