Η 63χρονη ηθοποιός Τζέιμι Λι πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Everything Everywhere All at Once» που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Απριλίου. Σε μια ανάρτησή της στο Instagram, μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία της από την ταινία και τα αισθήματά της για τον εαυτό της. Όπως είπε, ήθελε να φαίνεται αληθινή στο ρόλο.

«Είπα στον (δημοσιογράφο) Κλαρκ Κόλινς του @entertainmentweekly πως…. Στον κόσμο υπάρχει μια βιομηχανία -βιομηχανία δισεκατομμυρίων και τρισεκατομμυρίων δολαρίων- για να κρύβουμε πράγματα. Κονσίλερς. Κορσέδες. Fillers. Διαδικασίες. Ρούχα. Αξεσουάρ. Προϊόντα μαλλιών. Οτιδήποτε κρύβει την πραγματικότα τού ποιοι είμαστε. Και η οδηγία μου σε όλους ήταν: Δε θέλω να κρύψω τίποτα», εξήγησε η Κέρτις.

Η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε ότι ρουφάει το στομάχι της από την ηλικία των 11.  Όπως η ίδια ανέφερε: «σε μια εποχή που άρχιζες να έχεις συνείδηση των αγοριών και των σωμάτων και που τα τζιν ήταν σούπερ στενά».

«Συγκεκριμένα αποφάσισα να αφήσω ελεύθερο κάθε τι που χρησιμοποιούσα για να σφίγγω και να κρύβω την πραγματικότητα. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Ποτέ δεν ένιωσα πιο ελεύθερη δημιουργικά και σωματικά», κατέληξε.