Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είχε απατήσει την Κάμερον Ντίαζ με μοντέλο του Playboy.

Η 49χρονη πλέον, Ζόι Γκρέγκορι ισχυρίζεται, πως όταν ο τραγουδιστής ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό από το 2003 μέχρι το 2006.

Τον Δεκέμβριο του 2006, οι δυο τους χώρισαν, με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να ξεκινά λίγο καιρό αργότερα, τη σχέση του με την Τζέσικα Μπίελ, με την οποία είναι παντρεμένος μέχρι σήμερα. Μιλώντας στη DailyMail, το μοντέλο ανέφερε πως εκείνη κι ο τραγουδιστής γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στην έπαυλη του Playboy, ενώ παραδέχεται πως εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση να την προσεγγίσει.

Όπως ανέφερε, ο Τίμπερλεϊκ τότε ήταν ζευγάρι με την Κάμερον Ντίαζ, όμως η ίδια κατάφερε να τον πείσει να περάσει το βράδυ μαζί του, λέγοντάς του πως «η σύντροφός του δεν τους βλέπει». «Δεν έμοιαζε με σκληρό τύπο», λέει η Ζόι Γκρέγκορι, ενώ πρόσθεσε πως μπορεί να μην έφτασαν στη σεξουαλική επαφή, όμως «έκαναν όλα τα υπόλοιπα». Δεν είναι η πρώτη φορά όμως, που ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ φέρεται να είναι άπιστος στις σχέσεις του. Πρόσφατα, στα απομνημονεύματά της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς υποστήριξε πως υπήρξε πολλές φορές άπιστος μαζί της.

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Οι δύο λέξεις που χώρισε τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Κάμερον Ντίαζ: Εγκαταλείπει οριστικά την υποκριτική

Διαβάστε ακόμη: