Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας κατά την τοποθέτηση του είπε πως «ήταν λάθος» η στάση του και ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Ρήγα για το επεισόδιο που προκάλεσε  κατά τις εθνικές εκλογές, με τον κ. Ρήγα να απαντά ότι η στάση του κ. Τζανακόπουλου δείχνει γενναιότητα και ως εκ τούτου η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος να μην συνεχίσει την εξέταση του θέματος σε πειθαρχικό επίπεδο.

Όπως είναι γνωστό,  στις πρώτες εθνικές εκλογές, στις 21 Μαΐου,  όταν έγινε σαφής η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τζανακόπουλος είχε δημιουργήσει μεγάλο επεισόδιο  κατά του Πάνου Ρήγα, στην Κουμουνδούρου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να αποσοβηθούν τα χειρότερα.

Ο κ. Τζανακόπουλος είχε επιτεθεί κατά του πρώην Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Ρήγα εισβάλλοντας μέσα στο γραφειο του τελευταίου παρουσία μαρτύρων. Η ένταση φέρεται να ήταν τέτοια που μετακινήθηκαν γραφεία, ενώ οι φωνές ακούγονταν μέχρι το ισόγειο του κτιρίου. Στα όσα ακούστηκαν, ο κ. Τζανακοπουλος είχε εγκαλέσει  τον κ. Ρήγα αναφορικά με την επιτυχία της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πριν από  το συμβάν φέρεται να είχε απευθυνθεί ειρωνικά και σε άλλο στέλεχος του κόμματος με την ίδια «επιχειρηματολογία».

Διαβάστε ακόμη: