Κύμα αντιδράσεων στο Twitter προκάλεσε η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου με ένα σχόλιό της για την υπόθεση με την καταγγελία βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Με ένα tweet περί του θέματος η Σίσσυ Χρηστίδου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι απάντησαν ασκώντας της σκληρή κριτική.

Η παρουσιάστρια έγραψε στο twitter:

«Πάρτι δεν γίνονται σε δωμάτια ξενοδοχείου, φίλη μου. Και αν μπορεί ένα κορίτσι που θα κληθεί να πάει από αγνώστους, να το μάθει και να το σκεφτεί πριν δεχθεί να παρευρεθεί, εγώ θα το φωνάζω όπως το φώναξε και το θύμα. Και πέστε να με φάτε.»

Μετά το tweet της Χρηστίδου, ακολούθησαν χιλιάδες σχόλια, με τους περισσότερους χρήστες να απαντούν σε έντονο ύφος, λέγοντας στην ουσία το προφανές, πως κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να πάει όπου θέλει «χωρίς να δώσει αναφορά σε κανέναν».

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση μετά τις έντονες αντιδράσεις

Λόγω της έκτασης που πήρε το σχόλιο και της κριτικής που δέχθηκε, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε νέα ανάρτηση, στην οποία επιχειρεί να εξηγήσει το σκεπτικό του πρώτου της tweet.

Μεταξύ άλλων, η ίδια γράφει «αν έστω και ένα κορίτσι σώθηκε σήμερα, το έμαθε και γλίτωσε από την παγίδα θανάτου της ψυχής της σε αυτό το κολαστήριο της Θεσσαλονίκης εμένα μου φτάνει».

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

Σάλος στο twitter με την Σίσσυ Χρηστίδου και την καταγγελία βιασμού στην Θεσσαλονίκη

Στο μεταξύ, με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, ο επικεφαλής της εισαγγελίας, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα μετά τις καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας:

Βιασμός 24χρονης: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας