Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τον βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι που είχε διοργανωθεί σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Για την υπόθεση είχε συλληφθεί ένας 27χρονος που έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Η κοπέλα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σύμφωνα με τον δικηγόρο της Αθανάσιο Ζιώγα, που εξήγησε ότι η 24χρονη προσπαθεί να ορθοποδήσει καθώς πρόσφατα έχει χάσει τους γονείς της αλλά και τον σύντροφό της από ανίατη ασθένεια.

Μέσω του δικηγόρου της η 24χρονη λέει: «Είμαι ακόμα σοκαρισμένη από αυτό που έγινε. Δε θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο σε καμιά άλλη γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Με όλες τις δυνάμεις που έχω θα το πολεμήσω και δεν θα το εγκαταλείψω μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η κοπέλα κατήγγειλε ότι τρία ήταν τα άτομα που την άρπαξαν από το ασανσέρ και την οδήγησαν στο δωμάτιο. Ο δικηγόρος της 24χρονης Αθανάσιος Ζιώγας επισήμανε ότι ο καταγγελόμενος ως δράστης ομολόγησε ότι βρέθηκε το συγκεκριμένο βράδυ με την κοπέλα ωστόσο ισχυρίζεται ότι η πράξη έγινε με τη θέλησή της, γεγονός που η ίδια αρνείται καθώς όπως λέει στο ποτό της υπήρχε υπνωτικό χάπι.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Όσον αφορά το ιστορικό της υπόθεσης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς διοργανώθηκε ένα πάρτι σε σουίτα του γνωστού ξενοδοχείου, στο οποίο συμμετείχαν νεαροί, άντρες και γυναίκες. Η 24χρονη, που είχε πάει στο πάρτι μετά από πρόσκληση φίλου της, ξύπνησε το επόμενο πρωί σε άλλο δωμάτιο από αυτό που είχε βρεθεί αρχικά, έχοντας προηγουμένως, όπως λέει η ίδια, χάσει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια επικοινώνησε με φίλο της, στον οποίο ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού και ακολούθως πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία. Να σημειωθεί ότι στο δωμάτιο που ξύπνησε η 24χρονη φέρονται να βρέθηκαν κουτιά με χάπια που βοηθούν στη σεξουαλική διέγερση.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 27χρονο, αλλά και έναν ακόμη νεαρό ως διοργανωτή του πάρτι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι, ο πρώτος με περιοριστικούς όρους, ενώ επιβλήθηκαν και τα ανάλογα πρόστιμα για την διοργάνωση του πάρτι. Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται.

Όπως όλα δείχνουν το θέμα θα έχει και συνέχεια, αφού ανοίγουν στόματα για την ιστορία αυτή, αλλά και για παλαιότερες, ενώ χρήστες του διαδικτύου καλούν τις αρχές να μην κλείσει η υπόθεση.

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της 24χρονης

«Στο ποτό υπήρχε υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση και η πράξη έγινε χωρίς τη θέλησή της», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως ο καταγγελόμενος ως δράστης του βιασμού ομολόγησε ότι είναι αυτός που βρέθηκε εκείνο το βράδυ με την 24χρονη, ισχυριζόμενος ότι υπήρξε συναίνεση της κοπέλας.

Μιλώντας στο newsit.gr, ο κ. Ζιώγας αναφέρει: «η εντολέας μου πήγε το βράδυ εκείνο στη σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου με μία φίλη της. Εκεί βρήκαν και άλλη γνωστή τους. Μετά από λίγη ώρα, επειδή είχαν πιει, αποφάσισαν να φύγουν.

Όμως, ακριβώς επειδή είχαν πιει δεν μπορούσε να πάρει το αυτοκίνητο και να γυρίσει σπίτι της. Πήρε τηλέφωνο τον άνθρωπο που την κάλεσε εκεί και του είπε ότι δεν μπορεί να οδηγήσει και αυτός της είπε να γυρίσει πίσω. Όταν γύρισε είδε τρία άτομα να την περιμένουν στη σουίτα. Μετά δεν θυμάται τίποτα η κοπέλα.

Να χτυπηθεί το κακό στη ρίζα του

Το πρωί ξύπνησε, ήταν χωρίς ρούχα και μόνη της σε ένα δωμάτιο. Ταράχτηκε, δεν ήξερε τι είχε γίνει. Αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία και μετά από έρευνα συνελήφθη ο 27χρονος, ο οποίος φαίνεται να παραδέχτηκε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την εντολέα μου, όμως, ισχυρίζεται πως είχε τη συναίνεση της.

Η εντολέας μου, όμως, δεν τον ήξερε και δεν έγινε τίποτα με τη θέλησή της. Τώρα η δικαιοσύνη θα πράξει αυτά που πρέπει, ώστε να χτυπηθεί η ρίζα του κακού και οι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τα νεαρά κορίτσια».

Οι αναρτήσεις Φιντιρίκου – Δαλάκα

Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη καταγγελία αναφέρεται και  ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος ο οποίος μέσα από ανάρτησή του στο Instagram επισημαίνει πως «εμπλέκεται το όνομά μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram, σε μία αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας», τονίζοντας πως κατά τη διάρκεια των γιορτών, απουσίαζε στο εξωτερικό.

«Η στάση ζωής και οι αρχές μου δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να διανοηθώ κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Ήδη έχω προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομα μου, αυθαίρετα και συκοφαντικά», προσθέτει ενώ ξεκαθαρίζει επίσης, πως «ουδεμία σχέση έχω με το video της Ιωάννας Τούνη, κάτι που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η ίδια».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσαρέσκεια πληροφορήθηκα ότι εμπλέκεται το όνομα μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram, σε μία αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας κατά τη διάρκεια των γιορτών, που παρεπιπτόντως εγώ απουσίαζα στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εδώ να ήμουν θα μπορούσα να έχω την οποιαδήποτε ανάμειξη. Η στάση ζωής και οι αρχές μου δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να διανοηθώ κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Ήδη έχω προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομα μου, αυθαίρετα και συκοφαντικά, πράγμα που θα συνεχιστεί που θα συνεχιστεί και με όποιον αναπαράγει κάτι ανάλογο εξόχως δυσφημιστικό.

Διευκρινίζω ότι το όνομα μου δεν βρίσκεται στην μήνυση που έχει καταθέσει η συγκεκριμένη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, ουδεμία σχέση έχω με το video της Ιωάννας Τούνη, κάτι που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η ίδια. Είναι εξαιρετικά λυπηρό να σπιλώνονται προσωπικότητες και να συκοφαντούνται άνθρωποι προκειμένου ορισμένοι να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Ας το κάνουν μέσω της δουλειάς τους και της γενικότερης κοινωνικής ζωής τους, πράγμα που κάνω και εγώ καθημερινά με κόπο και θυσίες. Τέλος, χωρίς να θέλω να παρέμβω στην δουλειά της ΕΛ.ΑΣ. και της Δικαιοσύνης, που εμπιστεύομαι τυφλά, εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου στην κοπέλα, όπως και σε κάθε γυναίκα που μπορεί να έχει υποστεί κάτι ανάλογο, και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες όπου υπάρχουν. Είμαι σταθερά απέναντι και πολέμιος σε κάθε μορφή βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Καμία ανοχή».

Τον στηρίζει η σύντροφός του Κατερίνα Δαλάκα

Από την πλευρά της, η σύντροφός του, Κατερίνα Δαλάκα, εξέφρασε τη στήριξή της προς εκείνον κάνοντας repost την ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου.

271781450_618689196090363_3718187692642711404_n
«Το μοναδικό σχόλιο που έχω να κάνω είναι πριν κρίνετε ανθρώπους και καταδικάζετε ζωές και οικογένειες να ελέγχετε την αλήθεια, πριν στείλετε τα υβριστικά μηνύματα όπως τύπου να πεθάνουμε και να πάθουμε καρκίνο να τσεκάρετε. Λυπάμαι που κανείς δεν χρωστάει ένα καλό λόγο σε κάποιον αλλά αμέσως βγάζετε τόσο μίσος. Θα μπορούσατε να είστε εσείς στη θέση αυτή κάποια μέρα και πιστέψτε με θα θέλατε και εσείς να τσεκάρουν τα γεγονότα οι άνθρωποι πριν σας βρίσκουν και πριν σας καταδικάσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.