Ο επικεφαλής της εισαγγελίας, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε πάρτι, στη Θεσσαλονίκη, μετά τις καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κύκλωμα λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για το κύκλωμα αυτό και στόχος των Αρχών είναι να εντοπίσουν τους υπευθύνους που εξωθούσαν γυναίκες στην πορνεία και τις «διοχέτευαν» σε διάφορα πάρτι στην πόλη.

Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Σε ό,τι αφορά αυτή καθαυτή την καταγγελία της 24χρονης, η ανάκριση συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση. Προς το παρόν αφορά μόνο ένα πρόσωπο που έχει απολογηθεί και έχει αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Η δίωξη είναι για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος», ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν όσα αποκαλύπτονται σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.  Σύμφωνα με το δικηγόρο της κοπέλας Αθανάσιο Ζιώγα ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΪ  έκανε λόγο για μεγάλο κύκλωμα. «Είναι μεγάλο κύκλωμα, όχι κυκλωματάκι και πρέπει να εξαρθρωθεί», τόνισε.

Μέχρι στιγμής σε ένα άτομο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, το οποίο ομολόγησε μόνο του ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα, ωστόσο υποστηρίζει ότι έγινε με τη θέλησή της. Οι άλλοι δυο που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι στη διάθεση των αρχών. Ο δικηγόρος, διευκρίνισε ότι τα ονόματα που αναφέρονται στα social media δεν βρίσκονται μέσα στη δικογραφία.

Όπως είναι γνωστό το περιστατικό συνέβη, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε ένα πάρτι  που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης. Οι εμπλεκόμενοι στο βιασμό δεν είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης. Όμως, το άτομο που κάλεσε την κοπέλα στο πάρτι είναι από τη Θεσσαλονίκη και έχει μαγαζί εστίασης.