Η ταλαιπωρία τριών περίπου μηνών της Τσέλσι έλαβε τέλος. Όπως τέλος μπήκε και στην εποχή του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Η πώληση της Τσέλσι επικυρώθηκε και από τη βρετανική κυβέρνηση, καθώς με επίσημη ενημέρωση της Ναντίν Ντόρις, γνωστοποιήθηκε πως δόθηκε το «πράσινο» φως στην κοινοπραξία του Τοντ Μπόλι για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Παρότι πριν από μερικές εβδομάδες φάνηκε να προκύπτει ένα νέο πρόβλημα με την πώληση του λονδρέζικου συλλόγου που είχε να κάνει με κάποιες αμφιβολίες που προέκυψαν σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς στον Τοντ Μπόλι, το θέμα λύθηκε οριστικά και έτσι η ομάδα της πρωτεύουσας περνάει στα χέρια του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου ο οποίος θα έχει μαζί του μια μεγάλη «ομάδα».

Παράλληλα, η Τσέλσι κατάφερε να προλάβει και την προθεσμία που είχε μέχρι τις 31/5, κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχει και κανένα πρόβλημα με την Premier League τη νέα σεζόν, η οποία έτσι και αλλιώς ανακοίνωσε από χθες πως έδωσε την έγκριση της για την ολοκλήρωση της πώλησης.

Φυσικά, αυτό σημαίνει και το τέλος μιας μεγάλης εποχής για τους «μπλε», με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να αποχωρεί από την Τσέλσι έπειτα από 19 χρόνια και 21 τίτλους, γράφοντας την πιο «χρυσή» εποχή του συλλόγου.