Μέλος της εθνικής αντιπροσωπείας και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι και επισήμως η Πόπη Τσαπανίδου, μετά την ορκωμοσία της στην Ολομέλεια το πρωί της Παρασκευής.

Το «παρών» στη διαδικασία από το κόμμα της έδωσαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης και η βουλευτής επικρατείας, Έλενα Ακρίτα.

Η κ. Τσαπανίδου προσερχόμενη στην Βουλή κλήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει την μομφή που δέχεται για την αποδοχή της έδρας και την παρεμπόδιση του Στέφανου Κασσελάκη να μπει στο κοινοβούλιο.

«Είπαμε πράγματα και στην ανακοίνωση, έχουμε να πούμε πολλά πράγματα και στη συνέχεια», σημείωσε η κ. Τσαπανίδου, ενώ στο ερώτημα αν ανησυχεί για το ενδεχόμενο διαγραφής της είπε: «Θα δούμε τι θα γίνει». Υπενθυμίζεται ότι η κ. Τσαπανίδου αναπληρώνει τον παραιτηθέντα βουλευτή επικρατείας Οθωνα Ηλιόπουλο.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία της κ. Τσαπανίδου από τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης Γιάννη Πλακιωτάκη, ανακοινώθηκε και επισήμως η διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμη: