Την απόφαση του Βασίλειου Κωστέτσου να πολιτευτεί σχολίασε ο γνωστός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Breakfast@Star».

«Το θέμα είναι να μπορείς αυτά που λες, να τα κάνεις και στην πράξη, γιατί η πολιτική είναι λίγο δύσκολη», ανέφερε σχετικά και συμπλήρωσε: «Εγώ πάντως αν ασχολούμουν ποτέ με την πολιτική και γινόμουν βουλευτής, θα πήγαινα πιο πολύ με το ΚΚΕ, γιατί είναι ένα κόμμα που έχει υποστηρίξει και ο μπαμπάς μου».

Ερωτηθείς εάν σκέφτεται να το κάνει, είπε χιουμοριστικά: «Είμαι ακόμη πολύ μικρός για να πολιτευτώ».

Τρύφωνας Σαμαράς: Η δήλωση του Βασίλειου Κωστέτσου την οποία σχολίασε ο γνωστός κομμωτής

Στροφή στην καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο Βασίλειος Κωστέτσος, καθώς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star, θα κατέβει υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές.

«Ετοιμάζομαι να ενταχθώ στην πολιτική, στις βουλευτικές εκλογές. Τώρα είμαι πιο ώριμος από ποτέ για να κάνω αυτή την κίνηση» είπε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Έχω βγάλει στη ζωή μου και στην καριέρα μου τα λεφτά που ήθελα, οπότε δεν βλέπω την πολιτική όπως τη βλέπουν αρκετοί άλλοι. Θέλω να κάνω πράγματα για τον τόπο μου, για την Ελλάδα» πρόσθεσε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ωστόσο, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες και δεν διευκρίνισε με ποιο πολιτικό κόμμα θα είναι υποψήφιος.

Διαβάστε ακόμη: