Είτε το παίρνεις απόφαση και παραδέχεται την ήττα και ξοδεύει χρόνια μετανιώνοντας για όλες τις λάθος αποφάσεις που πήρε ή αποφασίζει ότι τα νιάτα πρέπει να διαρκέσουν μια ζωή και εξαλείφει οποιοδήποτε σημάδι γήρατος.

Σήμερα θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για να  πετύχετε το δεύτερο

Δοκιμάστε ένα καινούργιο χόμπι

Η στασιμότητα είναι ο εχθρός του να γερνάς όμορφα. Ξεχάστε όλα όσα έχετε ακούσει, καθώς είναι η τέλεια στιγμή για να μάθετε μια δεξιότητα, να ξεκινήσετε ένα χόμπι ή να καλλιεργήσετε ένα ταλέντο. Σκεφτείτε τι ήταν αυτό που πάντα θέλατε να κάνετε και τολμήστε το τώρα. Δοκιμάζοντας τα όρια σας και βγαίνοντας έξω από τη ζώνη άνεσης σας, θα δείτε πόσο λάθος ήταν που δεν το είχατε τολμήσει νωρίτερα.

Απαλλαγείτε από τις ρυτίδες

Αυτές οι λεπτές γραμμές έκφρασης που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτεροι, δεν χρειάζεται να είναι εκεί ξέρετε… Σας συνιστούμε να το πάρετε απόφαση και να αφαιρέσετε μερικές από τις ανεπιθύμητες ρυτίδες στο πρόσωπο σας. Αυτή η απλή συντήρηση, γνωστή ως «Botox», μπορεί να γίνεται κάθε λίγους μήνες και να σας αφαιρεί 5-10 χρόνια, αφήνοντας σας να μοιάζετε με μια Porsche 

 Αυθορμητισμός

Ένα μέρος σας σίγουρα αναπολεί τα Σαββατοκύριακα των φοιτητικών σας χρόνων (και τα επόμενα πρωινά χωρίς πονοκεφάλους), ωστόσο το ότι γερνάτε δεν είναι καλή δικαιολογία για να γίνετε βαρετοί. Το να παραμείνετε αυθόρμητοι είναι αυτό που θα σας κρατήσει νέους. Κάντε ένα σόλο οδικό ταξίδι. Κάντε έκπληξη στην σύζυγο ή φίλη σας με ρομαντικές διακοπές. Δοκιμάστε μια πτώση απο αεροπλάνο. Γίνετε εθελοντής. Η ζωή σας γίνεται μουντή μόνο αν την αφήσετε…

Κάντε συχνά πάρτυ

Μπορείτε να διοργανώσετε ένα δείπνο την Τρίτη το βράδυ στο σπίτι σας, που με κάποιο τρόπο να μετατραπεί σε πάρτυ. Είστε ένας πραγματικός bon vivant και ο κόσμος το λατρεύει. Το κόλπο είναι να είστε ανοιχτός να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να είστε ευτυχείς να μοιραστείτε το σπίτι σας. Η ουσία βρίσκεται στο να απολαμβάνετε την ζωή παρέα με φίλους και να γνωρίζετε νέους ανθρώπους.