Σταθερά πάνω από τις 1060 μονάδες συνεχίζει ο γενικός δείκτης του χρηματιστηρίου , καταγράφοντας κέρδη 15% από τις αρχές του χρόνου , γυρίζοντας …πίσω δώδεκα ολόκληρα χρόνια αφού το επίπεδο αυτό ανάγεται στον Ιούνιο του 2011 !

Σε πείσμα όλων των Κασσανδρών που μέχρι χθες πρόβλεπαν καταστροφές και σήμερα ακόμη εκφράζουν αμφιβολίες για την δυναμική της αγοράς , τόσο το Radar όσο και η axianews του Σαββάτου έχουν από νωρίς «πιάσει» τον παλμό της αγοράς, διαβλέποντας ότι οι συνθήκες που διαμορφώνονται σε όλους σχεδόν τους τομείς , αλλάζουν τη συνολική εικόνα του ελληνικού χρηματιστηρίου.

Δεν υπερβάλλουμε, άλλωστε κάθε επισκέπτης αυτής της ιστοσελίδας , μπορεί να ανατρέξει στο παρελθόν για να διαπιστώσει ότι εδώ και πολλούς μήνες , περιγράφουμε άμεσα και χωρίς …περικοκλάδες , την δυναμική της χρηματιστηριακής αγοράς.

Radar και «axianews» «έπιασαν» έγκαιρα το ανοδικό momentum της αγοράς

Εδώ περιοριζόμαστε σε μια μικρή αναφορά στα βασικά θέματα της axianews των τελευταίων εβδομάδων :

Στο κεντρικό μας θέμα της περασμένης εβδομάδας κυριαρχούσε ο τίτλος «Ανεβαίνει ο «πυρετός» για το χρηματιστήριο». Και εξηγούσαμε γιατί :

«-Το δώρο της Λαγκάρντ φέρνει κέρδη 5 δις. στις τράπεζες! Έρχεται μέρισμα- αύξηση στις τιμές στόχους!

-Το ζήτημα του «πολιτικού κινδύνου», το ενδεχόμενο πισωγυρίσματος στις εκλογές με απλή αναλογική, η Επενδυτική βαθμίδα, ο πυρετός των διεργασιών, η διεθνής θετική συγκυρία
-Πάλι στο προσκήνιο οι τράπεζες! Στο κάδρο Ενέργεια, Πετρέλαια, Κατασκευές!»

Την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ως βασικό τίτλο « Πρόωρη «ανάσταση» στο χρηματιστήριο» , επισημαίνοντας ότι αυτή συν τοις άλλοις έρχεται λόγω της επικείμενης αναβάθμισης της ελληνικής οικονομίας από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης που οδηγούσε στην υπέρβαση των 1000 μονάδων.

Στο φύλλο της 14ης Ιανουαρίου σημειώναμε ότι η επενδυτική βαθμίδα θα οδηγήσει σε ραγδαίες αλλαγές στην οικονομία , επισπεύδει τα ντιλ σε δυναμικούς κλάδους του επιχειρείν και σε εισροή τεραστίων κεφαλαίων στη χώρα .

Διαβάζοντας Radar και axianews ,εξασφαλίζετε ραντεβού με την εγκυρότητα και την άμεση πληροφόρηση …

Διαβάστε ακόμη: