Mε άλλο αυτοκίνητο πήγαινε στη δουλειά του και με άλλο έβγαζε βόλτα τις αιθέριες υπάρξεις απατώντας επανειλημμένως την σύζυγό του.

Ο γκουρού της Πληροφορικής και ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς άλλαζε σαν τα πουκάμισα τις γυναίκες αν και φορούσε βέρα στο δεξί. Μάλιστα, όταν ήταν να τις κυκλοφορήσει δημοσίως, άλλαζε και αυτοκίνητο.

Έφευγε από το σπίτι του με Mercedes και ενώ ήταν στο κτίριο της Microsoft κάποιες στιγμές εξαφανιζόταν.

Κάνοντας επίδειξη του πλούτου του, καλούσε τον προσωπικό του οδηγό να του φέρει μία χρυσή Porsche έξω από το κτίριο της εταιρείας. Με το αστραφτερό και πανάκριβο αυτοκίνητο, το έπαιζε playboy απολαμβάνοντας τη συντροφιά καλλίπυγων γυναικών, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με την επί 27 χρόνια σύζυγό του Μελίντα Γκέιτς.

New York Times

Τον περασμένο μήνα οι New York Times αποκάλυψαν ότι ο Γκέιτς κυνηγούσε γυναίκες υπαλλήλους του. Ο 64χρονος, πατέρας τριών παιδιών, είχε ζητήσει το 2006 από μία υπάλληλο της Microsoft, το 2006, να βγουν ραντεβού, καθώς εντυπωσιάστηκε από μία παρουσίασή της: «Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις άβολα, προσποιήσου ότι δεν συνέβη ποτέ» έγραψε σε ένα e-mail ο Γκέιτς στην υπάλληλο, που άκουσε τη συμβουλή του και προσποιήθηκε ότι η πρόταση για ραντεβού δεν έγινε ποτέ.

Μερικά χρόνια αργότερα, ο Γκέιτς ζήτησε από μια άλλη υπάλληλο, αυτή τη φορά εργαζόμενη στο ίδρυμα Bill & Melinda Gates, να βγουν ραντεβού. Οι δυο τους βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη για ένα επαγγελματικό ταξίδι, όταν της είπε: «Θέλω να σε δω. Θα ήθελες να βγεις για δείπνο μαζί μου;». Η γυναίκα είπε στους NYT ότι η προσέγγιση την έκανε να νιώθει άβολα, αλλά γέλασε με όλο αυτό το σκηνικό.

Προ διετίας, το ΔΣ της Microsoft, προσέλαβε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ένα δικηγορικό γραφείο για τη διεξαγωγή έρευνας μετά την επιστολή μιας μηχανικού της Microsoft, που ισχυριζόταν ότι είχε σεξουαλική σχέση επί χρόνια με τον Γκέιτς. Ο τελευταίος παραιτήθηκε τον επόμενο χρόνο από το ΔΣ, αν και εκπρόσωπός του είπε ότι η απόφαση αυτή δεν είχε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Vanity Fair

H αποκάλυψη αυτή του περιοδικού «Vanity Fair» στηρίζεται σε στοιχεία που συγκέντρωσε ιδιωτικός ντεντέκτιβ ο οποίος προσελήφθη από τον κύκλο της γυναίκας του, όπως υποστηρίζουν δύο πηγές.

Ο Μπιλ Γκέιτς το είχε κάνει σύστημα… Πρώην υπάλληλος της Microsoft ισχυρίζεται ότι ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έβγαινε ραντεβού με διάφορες κυρίες μόνο με το χρυσό αυτοκίνητο. «Όλοι υποθέταμε ότι ήταν με γυναίκες», όπως υποστηρίζει πρώην υπάλληλος της εταιρείας.

Με αφορμή το δημοσίευμα του «Vanity Fair», η πρώην σύζυγος του 65χρονου Αμερικανού έσπευσε να διαψεύσει ότι προσέλαβε ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τις κινήσεις του μόλις έφευγε από την οικία του.

«Ήξερα ότι έκανε πολλά ραντεβού εκτός εταιρείας τα οποία δεν ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμά του», λέει η πρώην υπάλληλος υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Είναι γνωστό ότι ο Μπιλ Γκέιτς είναι συλλέκτης αυτοκινήτων, με μια τάση στις Porsche. Πρόσφατα αγόρασε μία Porsche Taycan, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Επιπλέον, έχει ήδη τα κλειδιά μιας Porsche 911 του 1979 και μιας Porsche 959 Sports.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της 56χρονης Μελίντα από το Τέξας χαρακτήρισε τον ισχυρισμό «εντελώς εσφαλμένο».

«Η Μελίντα όπως και κανείς από τον κύκλο της δεν προσέλαβαν έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ», τόνιζε.