Μνήμες από το τραγικό δυστύχημα της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα στη σήραγγα Pont de l’Alma στο Παρίσι θύμισε η χθεσινοβραδινή καταδίωξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για δύο ολόκληρες ώρες από παπαράτσι.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος του ζεύγους, ο Χάρι, η Μέγκαν και η μητέρα της ενεπλάκησαν σε μία «σχεδόν καταστροφική καταδίωξη» με φωτογράφους παπαράτσι, μετά την εμφάνιση τους σε τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη την Τρίτη.

«Αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, είχε ως αποτέλεσμα πολλαπλές παρ’ ολίγον συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στην στο δρόμο, πεζούς και δύο αστυνομικούς του NYPD (New York Police Department)», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ζεύγους, σύμφωνα με το Sky News.

Οι τρεις επιβαίνοντες του οχήματος κυνηγήθηκαν ανελέητα από τους φωτογράφους μετά την αναχώρησή τους από το θέατρο Ziegfeld, όπου η πρώην ηθοποιός τιμήθηκε για το έργο της από την Γκλόρια Σρέινμεν στα Women of Vision Awards, στο Μανχάταν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, η καταδίωξη ακολούθησε λίγο μετά την τελετή απονομής βραβείων στο Ziegfeld Ballroom στη Νέα Υόρκη. Ήταν η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος των Σάσεξ ανέφερε πως η καταδίωξη διήρκησε για πάνω από δύο ώρες κι είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια επικίνδυνη κατάσταση, καθώς σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ οδηγών, αλλά και πεζών.

Διαβάστε περισσότερα