Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών της Πανεπιστημίου και της Εδουάρδου Λω, στο κέντρο της Αθήνας λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου.

Ο Οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον φωτεινό σηματοδότη. Εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης το φανάρι λύγισε, με αποτέλεσμα να υπάρχει ορατός κίνδυνος να πέσει στο οδόστρωμα, αλλά και στο πεζοδρόμιο.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα άνδρες της ΕΛΑΣ,  ειδικό συνεργείο της Περιφέρειας Αττικής από την υπηρεσία έργων σηματοδότησης, αλλά και ένας γερανός για να απομακρύνει με ασφάλεια τόσο το όχημα, όσο και τον σηματοδότη. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αποκλεισμό του σημείου, ενώ δεν επέτρεπαν στους διερχόμενους πεζούς να περνούν από εκεί καθώς θα μπορούσε να πέσει ο φωτεινός σηματοδότης και να προκαλέσει σοβαρότερα ατυχήματα.

Οι συνθήκες πίσω από την πρόκληση του τροχαίου ατυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμα ευρέως γνωστές. Δεν σημειώθηκε κανένας τραυματίας, μόνο υλικές ζημίες και μια λογική συμφόρηση της οδικής κυκλοφορίας.

Διαβάστε ακόμη: