Τραγική εξέλιξη είχε τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/11) στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της γέφυρας Κατεχάκη όπου ένας πεζός παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα.

Πώς έγινε το τροχαίο στη Μεσογείων

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη όταν ο πεζός προσπάθησε να διασχίσει την Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, κάτω από τη γέφυρα Καλατράβα της Κατεχάκη.

Τότε ένα αυτοκίνητο που ερχόταν τον χτύπησε και τον πέταξε στο απέναντι ρεύμα, όπου τον χτύπησε και άλλο αυτοκίνητο. Το πρώτο αυτοκίνητο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ είχε κλείσει η αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ο πεζός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, αλλά δεν τα κατάφερε. Από τα οχήματα που ενεπλάκησαν το ένα είναι του στρατού, και για αυτό το λόγο ένας άνθρωπος που επέβαινε σε αυτό νοσηλεύεται στo 401.

Τροχαίο στη Μεσογείων: Ποιος ήταν ο νεαρός που έχασε τη ζωή του

O άνδρας που έχασε τη ζωή του από το τροχαίο στη λεωφόρο Μεσογείων ήταν ηλικίας 28 ετών και αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σε ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας αναφέρεται: «Σας ενημερώνουμε ότι ο Αρχισμηνίας (ΤΗΓ) Α.Τ., 28 ετών, που υπηρετούσε στην 114 Πτέρυγα Μάχης, τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα επί της Λεωφόρου Μεσογείων, ενώ μετέβαινε στη Μονάδα του», αν και στην αρχή ανέφερε πως ο άτυχος αρχισμηνίας «δεν ήταν σε υπηρεσία ούτε στη διαδικασία μετάβασης ή επιστροφής από αυτήν».

Διαβάστε ακόμη: