Στη σύλληψη μιας γυναίκας, 60 περίπου ετών, προχώρησαν οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων για εμπρησμό από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr το περιστατικό σημειώθηκε στο Μυρόφυλλο, όταν η γυναίκα έβαλε φωτιά σε χωράφι κοντά στο δάσος.

Στην περιοχή έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Αθαμάνιο και το ΠΚ Πύλης και άμεσα κατέσβησαν την φωτιά. Η γυναίκα ωστόσο, φέρεται να διαπληκτιστήκε με τους Πυροσβέστες, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως απειλούσε να βάλει ξανά φωτιά. Εν τέλει, η γυναίκα συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, 450 ευρώ.

Διόνυσος: Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από πρόθεση

Υπενθυμίζεται ότι στις 31 Αυγούστου, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), ένας ενήλικος άνδρας και ένας ανήλικος, ως υπαίτιοι πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, σε δασική έκταση στον Διόνυσο Αττικής.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι ανάμεσα σε Δροσιά και Διόνυσο, ενώ το περιστατικό έλαβε χώρα στη θέση «Κόκκινο Χωράφι» στον Διόνυσο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 21 ετών και 15 ετών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμη: