Το βράδυ της Ανάστασης τρία παιδιά από Ρόδο, Αγκίστρι και Σύμη τραυματίστηκαν βαρύτατα – υπέστησαν ακρωτηριασμούς δακτύλων και εγκαύματα – από κροτίδες που έπεσαν μετά το «Χριστός Ανέστη» το βράδυ του Σαββάτου.

Ένα 14χρονο αγόρι από το Αγκίστρι υπέστη πολλαπλά εγκαύματα και ακρωτηριασμό δακτύλων στο αριστερό χέρι από κροτίδα. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μετά από αεροδιακομιδή ένα 13χρονο αγόρι από τη Σύμη που υπέστη μερικό ακρωτηριασμό δαχτύλων στο δεξί χέρι και τραύμα στο πρόσωπο από κροτίδα και αναμένεται να χειρουργηθεί.

Στη Ρόδο ένα 7χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο του νησιού όταν άγνωστοι πέταξαν βεγγαλικά με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά στο χωριό Μαλώνα.

Τέσσερις τραυματίες από βεγγαλικά στο Λεωνίδιο Αρκαδίας

Σοβαρό ατύχημα με βεγγαλικά προκλήθηκε λίγο μετά την Ανάσταση στο Λεωνίδιο Αρκαδίας. Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν στην προσπάθεια τους να πυροδοτήσουν βεγγαλικά.

Το περιστατικό συνέβη στην ενορία του Αγίου Βασίλειου Λεωνιδίου.

Οι τέσσερις νεαροί άνδρες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου για τις πρώτες βοήθειες. Οι δυο από αυτούς διακομίστηκαν στην Τρίπολη αφού φέρουν εγκαύματα στα χέρια και το στήθος.

Διαβάστε περισσότερα