Κακά τα ψέμματα! Η Τρ. Αττικής στην ουσία αποτελεί μια μικρογραφία της Τρ. Πειραιώς.

Κακοδιαχείριση, διοικήσεις ύποπτες με περίεργες σχέσεις με συστήματα, διαπλοκές, νταραβέρια, εξυπηρετήσεις, παράνομα δάνεια και εγγυητικές!

Μια τράπεζα που λυμαίνονταν ισχυρά και συντεχνιακά συμφέροντα με το πρώην ΤΣΜΕΔΕ και το ΤΕΕ να έχουν ρόλο παρεμβατικό, σε λογική ρουσφετολογική, οδηγώντας την τράπεζα στην καταστροφή και τα αδιέξοδα!

Και οι εργατοπατέρες – δήθεν τεχνοκράτες να παριστάνουν τους άσχετους, να σφυρίζουν αδιάφορα, μολονότι η συμμετοχή τους εν πολλοίς προκάλεσε την κατάρρευση!

Μια τράπεζα που όπως και η Πειραιώς χαρακτηρίστηκε από μαϊμού αυξήσεις κεφαλαίων μέσα από τριγωνικές δανειοδοτήσεις μεγαλοεπιχειρηματιών στην Ελλάδα ή ιδίως στο εξωτερικό!

Ότι έγινε στην Πειραιώς με τους Λογοθέτηδες, σε μικρογραφία βέβαια!

Στην υπόθεση αυτή, όπου φτάσαμε σήμερα στην απόλυτη κατάρρευση μιας τράπεζας όπου τα επιτελικά στελέχη έπαιζαν μπουνίδια μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα των στελεχών και των υπαλλήλων, να τραβιούνται από τις γραβάτες κάτι γερόντια που το έπαιζαν τζόβενοι, με γυμναστήρια, πισίνες και βάρη, μόνη λύση φαντάζει το παράδειγμα της Τρ. Πειραιώς!

Πέρασμα της Τρ. Αττικής στο Δημόσιο και αύξηση κεφαλαίου μαμούθ υπέρ των νέων μετοχών, κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετοχών και εξεύρεση ισχυρών επενδυτών!

Στις μέρες μας δεν υπάρχει παρθενογένεση! Το παράδειγμα της Τρ. Πειραιώς ανοίγει δρόμους και η ΤτΕ αυτό θα πρέπει να το καταλάβει και να το συνειδητοποιήσει! 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.