Μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Λάρισα καθώς όλη η οικογένεια, δηλαδή ο πατέρας, η μητέρα και ο γιος, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Πριν από δύο ημέρες το ζευγάρι ηλικιωμένων πέθανε από κορωνοϊό.

Πρόκειται για συνταξιούχο εκπαιδευτικό, ο οποίος έχασε τη «μάχη» το μεσημέρι της Τετάρτης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας σε ηλικία 83 ετών, και τη σύζυγό του, η οποία έφυγε από τη ζωή από κορωνοϊό επίσης, μια ημέρα πριν, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, σε ηλικία 78 ετών.

Διασωληνωμένος ήταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και ο γιος της οικογένειας, 51 ετών, επίσης εκπαιδευτικός. Τόσο οι γονείς όσο και ο γιος, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa, δεν είχαν εμβολιαστεί.

Ο 51χρονος δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή

Οι νέες πληροφορίες λοιπόν, αναφέρουν πως ο γιος δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα μάλιστα, με τις πληροφορίες από το onlarissa, μόλις μια ημέρα μετά την κηδεία των γονιών του, Βασίλη και Ευδοξίας, εξέπνευσε και ο Χαράλαμπος Στεργιούλης.

Οπως αναφέρεται στο τοπικό μέσο, ο φιλόλογος με συγγραφικό έργο, νοσηλευόταν για ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας προσβεβλημένος από κορωνοϊό. Σύμφωνα με το larissanet, γεννήθηκε και έζησε στη Λάρισα.

Πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών και διδάκτωρ του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αυτήν την περίοδο ασκούσε μεταδιδακτορική έρευνα στο τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.

Ήταν φιλόλογος στη μέση εκπαίδευση

Είχε συμμετάσχει ως σύνεδρος και εισηγητής σε διάφορα διεθνή επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες. Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε ελληνόγλωσσα και ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά.

Μέλος του ΔΣ της Μητροπολιτικής Ακαδημίας Θεολογικών και Ιστορικών Σπουδών Αγίων Μετεώρων και συνεργάτης της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων. Τακτικός αρθρογράφος του αθηναϊκού και περιφερειακού τύπου (Καθημερινή της Κυριακής, Larissanet, Νέα Εγνατία Καβάλας). Πρόεδρος του Δ.Σ. της Φιλολογικής Ιστορικής Αρχαιολογικής Λαογραφικής Εταιρείας Θεσσαλίας (Φ.Ι.Α.Λ.Ε.Θ)

Υπηρέτησε, από το 2000 και μέχρι σήμερα, ως φιλόλογος στη μέση εκπαίδευση και δίδαξε στο Διαπανεπιστημιακό-Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.