Για τις πολλές πιθανότητες βαριάς νόσησης από κορωνοϊό με κακή εξέλιξη της νόσου, προειδοποιούν εδώ και πολύ καιρό οι επιστήμονες απευθύνοντας έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν. Κάποιοι ωστόσο επιμένουν να τους αγνοούν και τώρα έρχεται η ίδια η πραγματικότητα να αποδειξει με τον πιο σκληρό τρόπο την ορθότητα των λεγομένων των ειδικών.

Τα περιστατικά θανάτων από κορωνοϊό ανεμβολίαστων πολιτών πληθαίνουν επικίνδυνα, όπως και των ανεμβολίαστων που νοσούν και χρειάζονται διασωλήνωση ακόμη και όταν είναι νέοι σε ηλικία, αφού η μετάλλαξη Δέλτα είναι πολύ επικίνδυνη και για τους νέους.

Οικογενειακό δράμα με ζευγάρι γνωστών Λαρισαίων να φεύγει από τη ζωή μετά από «μάχη» με τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για συνταξιούχο εκπαιδευτικό ο οποίος έχασε την «μάχη» σήμερα το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας σε ηλικία 83 ετών και την σύζυγό του η οποία έφυγε από τη ζωή από κορωνοϊό επίσης, χθες, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας σε ηλικία 78 ετών.

Στο ΠΓΝΛ νοσηλεύεται και ο γιος της οικογένειας, 51 ετών, επίσης εκπαιδευτικός ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες παλεύοντας με την ασθένεια καθώς είναι διασωληνωμένος.

Τόσο οι γονείς όσο και ο γιος σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr δεν είχαν εμβολιαστεί.