Σε «γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή» κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Ο γνωστός δημοσιογράφος πριν μια εβδομάδα εισήχθη στο «Σωτηρία» έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και παραμένει διασωληνωμένος, με τους γιατρούς να κάνουν ό, τι μπορούν για να αποτρέψουν την επιδείνωση.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Πάρι Κουρτζίδη στα social media, η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα είναι «εξαιρετικά σοβαρή» και «ιδιαίτερα επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων».

Μάλιστα, με βάση τα όσα αναφέρει στη νέα ενημέρωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», «η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος Τράγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»:

«Η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος #Τραγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.
Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων.
Ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει!».