Ο διάσημος Τούρκος τραγουδιστής İbrahim Tatlıses τραυματίστηκε χθες Πέμπτη στη Νοτιοδυτική Τουρκία όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγό. Ο τραγουδιστής ταξίδευε στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο Bodrum, στην επαρχία Muğla, όπου περνά τα καλοκαίρια του και επρόκειτο να εμφανιστεί σε μια συναυλία το βράδυ της Πέμπτης.

Ο οδηγός του φορτηγού και άλλα τρία άτομα που επέβαιναν στο βαν του τραγουδιστή τραυματίστηκαν επίσης. Τα πλάνα από το βίντεο που κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ είναι ιδιαίτερα σκληρά. Δείχνουν ένα μαύρο βαν του οποίου το μπροστινό μέρος συνθλίβεται, προφανώς σε μετωπική σύγκρουση με ένα φορτηγό που κρεμόταν σε έναν γκρεμό.

Αιτία η έντονη βροχόπτωση

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και πυροσβέστες για να βοηθήσουν τα θύματα. Κατάφεραν να βγάλουν τον τραγουδιστή από το όχημα και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η αρχική έρευνα έδειξε ότι οι οδηγοί έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων τους στο δρόμο, ο οποίος γλιστρούσε λόγω των βροχοπτώσεων. Μετά το ατύχημα οι μηχανές των δυο οχημάτων τυλίχτηκαν στις φλόγες όμως, περαστικοί κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Στο λογαριασμό του στο Instagram ο τραγουδιστής μοιράστηκε ένα βίντεο από το κρεβάτι νοσοκομείου όπου ευχαριστούσε όλους όσους τον κάλεσαν για να του ευχηθούν μετά το ατύχημα, μεταξύ των οποίων και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο 70χρονος τραγουδιστής, που ονομάστηκε “Αυτοκράτορας”, είναι διάσημος στην τουρκική μουσική σκηνή από τη δεκαετία του 1970. Είναι επίσης γνωστός τραγουδιστής στη Μέση Ανατολή, με τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του σε λαϊκά τραγούδια που ονομάζονται “arabesque” καθώς δανείζονται σε μεγάλο βαθμό αραβικές μελωδίες. Διατήρησε χαμηλό προφίλ τα τελευταία χρόνια μετά από μια ένοπλη επίθεση το 2011 που τον άφησε μερικώς παράλυτο και πέρασε χρόνια σε θεραπεία προτού επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα.

Διαβάστε ακόμη: