Εντύπωση έχει προκαλέσει στην αγορά το γεγονός ότι η κυβέρνηση και πιθανότατα ο Υπ. Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκης τοποθέτησαν τον Στέφανο Θεοδωρίδη ως νέο πρόεδρο του Υπερταμείου προς αντικατάσταση του Κ. Δερδεμέζη του οποίου η θητεία λήγει την 1η Μαρτίου!

Τυπικά τον διορισμό του Στέφανου Θεοδωρίδη έκανε το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΕΣΥΠ, ωστόσο θεωρείται βέβαιον ότι η επιλογή είναι του αρμόδιου υπουργού, δεδομένου ότι ο Κ. Χατζηδάκης κατά το παρελθόν όταν είχε διατελέσει Υπ. Ενέργειας τον είχε τοποθετήσει στο ΔΣ της ΔΕΗ!

Και το ερώτημα που τίθεται είναι με ποια λογική τοποθετείται σε μια τόσο καίρια θέση ένα στέλεχος το οποίο το προηγούμενο αφεντικό του, ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος της ΤΕΜΕΣ, τον έδιωξε κακείν κακώς από το Costa Navarino και τον επιχειρηματικό όμιλο που έχει πάρει τη διαχείριση του Χίλτον και έχει μπροστά του εμβληματικά project!

Με τέτοια ανάπτυξη και τόσα φιλόδοξα project στον ορίζοντα, που προϋποθέτουν την ύπαρξη αξιόλογων και φιλόδοξων στελεχών για να τα υλοποιήσουν, σιγά μην έδιωχνε ο «κοντός» τον Στεφ. Θεοδωρίδη από Διευθύνοντα της ΤΕΜΕΣ!!!

Και αφού τον πέταξε ο Κωνσταντακόπουλος από τον ιδιωτικό τομέα ήρθε ο Χατζηδάκης να τον μαζέψει στον Δημόσιο και ειδικότερα εκεί όπου ως γνωστόν η ξάπλα πάει σύννεφο και αντί για έσοδα σε λίγο θα αναδειχθούν σε πρωταθλητές δημιουργίας εξόδων!!!

Διαβάστε ακόμη: