Στη Μύκονο βρίσκεται ο Tommy Hilfiger με αφορμή τη συνεργασία της συζύγου του Dee Ocleppo-Hilfiger με τη μπουτίκ Alchemist, του αδικοχαμένου Τζώρτζη Μονογυιού.

Τα εγκαίνια της μπουτίκ στην καρδιά της Χώρας της Μυκόνου πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής και φυσικά ο διάσημος σχεδιαστής και η σύζυγός του βρέθηκαν εκεί συνδυάζοντας εργασία και διακοπές. Μετά τα λαμπερά εγκαίνια πραγματοποιήθηκε ένα cocktail party με καλεσμένους συνεργάτες και φίλους του, όπως οι αδελφές Στυλιανοπούλου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Χριστίνα Πολίτη, ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Μανιάτης και πολλοί άλλοι.

H μπουτίκ Alchemist είναι ο απόλυτος fashion προορισμός του φετινού καλοκαιριού στην Μύκονο αφού υποδέχθηκε το pop up shop Dee Ocleppo. Στον πολυτελή χώρο του καταστήματος -μεταξύ των πολλών άλλων επωνύμων brand- θα φιλοξενούνται μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής σαιζόν και οι δημιουργίες της Αμερικανίδας σχεδιάστριας Dee Ocleppo, συζύγου του διάσημου fashion designer Tommy Hilfiger, η οποία έχει δώσει το όνομά της στα ρούχα της.

«Η Μύκονος είναι ένα υπέροχο νησί», δήλωσε η Dee Ocleppo-Hilfiger στο περιοδικό Women’s Wear Daily, που συχνά αναφέρεται ως η «Βίβλος της μόδας». «Είναι σχεδόν αδύνατο να μην παρασυρθείς από τα ασπρισμένα κτίρια και τον τρόπο με τον οποίο ο ουρανός συναντά τη θάλασσα. Είναι μαγικό και σχεδόν μυθικό. Υπάρχει μια ζωντάνια που κατοικεί σε όλη την κουλτούρα και δεν θα μπορούσα να φανταστώ ένα πιο αξιοσημείωτο φόντο για να παρουσιάσω τις συλλογές μου, οι οποίες είναι χτισμένες γύρω από το χρώμα, την άνεση και τα κλασικά για κάθε μέρα».

Με λευκό πουκάμισο και καπέλο jockey με τα γνωστά χρώματα του σήματος Tommy Hilfiger, ο σχεδιαστής ήταν πολύ ευδιάθετος και χαμογελαστός.

Όσο για την διαμονή του, έχει καταλύσει μαζί με την σύζυγό του σε πολυτελέστατη σουίτα του ξενοδοχείου Santa Marina στον Ορνό. Να σημειώσουμε πως η Dee είναι η δεύτερη σύζυγος του Tommy με την οποία παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν αποκτήσει έναν γιο ενώ ο διάσημος σχεδιαστής έχει ακόμη τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο.